- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Neeeem ez volt rajta gyárilag, amikor ez a gép kijött, még szerintem w95-öt pakoltak rá, és a vinyó jóval újabb annál, és külön vettem :))
Szóval én tettem rá pár hónapja.
Érdekes, hogy újrasyselés után (tapasztalatok ld. előző hozzászólás) visszatéve az ibm gépbe még egyszer meg kellett sys-elni, de megy (különben ezt most nem olvasnád :) )... -
j.bravo
addikt
Látszanak a file-ok, legalábbis a nagy része; bár némelyiket kicsit gyanúsan írta ki a dir. :)
sys-es mókát - Kösz a tippet! - eljátszottam, el is indult a boot, de aztán valamelyik rendszerfile-ra meg registryre panaszkodott.
Azt hiszem, nem úszom meg reinstall nélkül (ami már úgyis esedékes lenne)... -
j.bravo
addikt
Üdv!
Van egy ibm vinyó, 15 gigás.
Egy ibm egybemasinában, p200mmx mellett pörög általában, nincs is gond vele (eltekintve attól, hogy a bios nem látja, csak 8 gigáig, w98 elkezeli). IBM egybegép lévén alaplapon van hang, háló (intel :) ), video (matrox :) ) meg ami kell.
Hála a kedves fórumtársaknak, lett egy k6-3 proci, Gigabyte megnemmondommilyen alaplappal (430tx chipset). Most éppen egy 64-es pc100 és egy 32-es pc66 sdram modul van benne.
Rákötöttem a szóban forgó vinyót, ami a másik gépben ragyogóan tolja a w98-at, itt viszont invalid system disk.
Bios pedig felismeri, hogy primary master: ibm dtla-xxxxxxxxx.
boot sequence-et a/c/scsi -ra, c/a/scsi -ra, c only -ra állítva se megy.
Ibm gépbe visszarakva megy, most is onnan írok.
Mi lehet a probléma, miért nem tud bebootolni?
Ha rossz a lap, berosálok.
Segítsetek, légyszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest