- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdd
csendes tag
a vincsin két partíció volt. 10G rendszer és a többi adat. a ghost a rendszerről készült csak. a visszaállításnál valamit rosszul klikkelhettem, és úgy vette, hogy a ghostot az egész vincsire nyomja rá. legalábbis így képzelem. a file-ok ott vannak, mert valamelyik programnak van egy mézesmadzag funkciója, hogy meg is mutatja, mit tudna visszaállítani, és ezzel én a legfontosabb file-okat ki is mentettem. többek között régi fényképek voltak rajta szkennelve, amin egy csomót dolgoztam, sajnálnám, ha elvesznének. meg sok más is, amiről fene tudja, van-e backup máshol. csak akkor derülne ki, ha látnám.
-
asdd
csendes tag
sziasztok!
van egy 120G-ás winchesterem, amint egy rosszul sikerült norton ghost visszaírás kinyírta az adatokat tartalmazó ntfs partíciót, még nyáron, azóta tervezgetem, hogy valamikor visszaállítom. nem formattáltam, nem telepítettem rá semmit, elvileg simán vissza lehetne állítani, csak eszközöm nincs hozzá. acronis partition recovery demo látja szépen, csak nem állítja vissza. jó lenne, ha ez egész partíció állna vissza, nem kéne file szinten vacakolni, de persze az is jobb lenne, mint a semmi. tudnátok segíteni?
asd
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest