- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Aktív témák
-
cadaver
tag
azota rajottem :)) szoval van az a feher gorgo ami nekinyomja a tobbinek a golyot. namarmost, annak az aljan a logikban egy rugo van. na, ezt az egesz feher ba*ast kiszedtem es kitisztitottam, es most jo lett. meg ne kerdezd, hogy miert pont tisztitas utan kezdett el nyikorogni :)) de most ugy tunik jo. szoval imho ez volt a gond.
-
twollah
nagyúr
Hm...
Hogy a fenébe nyikoroghat az egered?
Mivel tisztítod a görgőket benzinnel, alkohollal?
Mert ha igen akkor ne csodálkozz, hogy kioldod a tengelyről a kenőanyagot.
93 óta pár egeret (el)használtam, és egy sem nyikorgott egy görgőtisztítás után. -
cadaver
tag
lehet hogy en vagyok a lamer de igen tudok :))
-
Elrood
őstag
Optikai egér rulez szokták mondani
-
Zsír vagy olaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
-
cadaver
tag
ja, es dejo, valoszinuleg azzal van gond hogy ott annak az aljan van egy kis rugo, na az amikor benyomodik akkor van ilyen hangja. de akkor mit tudok csinalni vele?
-
cadaver
tag
ja kozben kideritettem hogy nem a kurzort vezerlo vagymizo gorgokkel van gond :)) szoval nem a feketekkel hanem ami ezekhez hozzanyomja a golyot, a feherrel. na az nyikorog szepen.
-
cadaver
tag
jatekra is?
-
Balint
tag
Magicomp árul genius optikai egeret2800+áfa pénzért.
Nekem is onnan van, és bejött, jó, meg minden. -
Ha nagyon unod a nyikorgást és ahogy írtad a vezeték is fogy akkor a kalapácsal is meg lehet javítani. :t
-
guess.who
senior tag
Szerintem ne olajozd, hanem zsírozd inkább... A golyót nem kell (hihi!), hanem a két ''tengelyt'', ami a két mozgásirány leolvasását végzi, azoknak is csak a két végét, ahol a fészkükben forognak... Bár szerintem először meg kellene állapítani, hogy pontosan MI nyikorog -azaz pl. vedd ki a golyszlit, és csak a két tengelyt mozgasd. Ha ezek nyikorognak, akkor már tudod, hogy mit zsírozz. :) Egyébként szerintem a golyón vékony gumiréteg szokott lenni a tapadás miatt, szóval ha azt tényleg lekapartad, az nem túl jó...
Amúgy vegyél optikai egeret. :) Ráadásul bele sem kell nyúlnom a kosz miatt. :) -
cadaver
tag
Den hat ezaz :)) rajottem hogy elolvastam a multkor azt az optikai egeres topicot ('rajottem' :)) ) de most /pill nincs 5 ruppom. akkor talan kisebb temavaltas: hol lehet a leg noname-ebb legolcsobb gorgos ketgombos egeret kapni? :)
-
Den
veterán
latod-ezert-jo-4-5000ert-optikai-egeret-venni
Komolyan, nem értem miért szenvednek emberek még golyós egérrel mikor a többi hardverhez képest baromi olcsó egy optikai egér, és ezzel fizikai kontaktusban van az ember. Bármelyik hardveremet szivesebben visszacserélném a 2-3 évvel ezelőttire mint az optikai egeret. -
cadaver
tag
-
Agyzuzo
addikt
3-4K-ért már lehet kapni optikai egeret.
-
andorpapa
őstag
Nekem is Genius van (volt már párral dolgom előtte is), az nem nyikorog, pedig nekem kéthetente/hetente kell tisztítani, mivel annál a gépnél szórakozik mindenki, megy ezerrel a Pasziánsz deathmatch meg hasonlók. És nem nyikorog.
Én úgy szoktam tisztítani, hogy a tengelyekről műszerész csavarhúzóval óvatosan lekaparom a puckot, és kész. A golyót nem szoktam tisztítani, talán emiatt jó nekem. Amúgy mit is mondott cadaver kolléga, milyen egere van?
Ja, és azt szokták mondani, hogy ne a problémát, hanem a probléma okát küszöböld ki, vagyis vegyél optikai egeret! :)) -
Igen. :DD
-
cadaver
tag
ja igen igy talan jobban tudjatok melyik eger bar sztem tok mindegy :))
-
cadaver
tag
:)) ez valami kis semmilyen logitech, tudjatok amilyen az iskolai gepek mellett van (legtobb suliban ilyen gepek vannak, 733as dolgok asszem) es olyan hogy gorgo (lenyomhato) + 2 gomb, a gombok kozepen ilyen bemelyedes szeruseg. jah, es amugy hol olajozzam oket? szal megfogom a gorgot es ahol a muanyaggal erintkezik oda rakok egy kicsit?
-
Nimrod
addikt
Én is a második egeremnél tartok, de ilyen még nem volt (pedig párszor már szétkaptam) Milyen egér? Genius?
Adj hozzá egy macskát ;] -
Próbáld meg a görgök olajozását, de vigyázz meg ha sokat teszel rá, ráfolyik a golyóra és csúszni fog .
-
cadaver
tag
udv! lecci' segitsetek, mert ez egy iszonyat :)) sokadik egerem mar, de mindig ugyanaz a problema:
ha kitisztitom az egeret (minden port kiszedek belole, meg arrol a feher gorgorol is lekaparom ami a vezeto gorgokhzo nyomja a golyot) akkor utana igy elkezd 'nyikorogni'. ha jobbra lefele huzom, foleg akkor, es nem tudom mashogy mondani szal igy erezni is es nagyon idegesito. lehet, hogy azert van ez, mert arrol a feher cuccrol is lekaparaszom a port? vagy megkarcoltam valamit? tudom hogy lamer kerdes :)) elvegre egeret tisztitani tudni kene mar :D de nekem nem megy :t. szoval plz help, miert ilyen? jah, es koszi de a ''latod-ezert-jo-13000ert-optikai-egeret-venni'' jellegu hozzaszolasok nem köllenek'. na kosz
Aktív témák
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest