Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sosperecek18

őstag

Hello lenne két kérdésem (itt előre megkérem a moderátor urat, hogy amig nincs kielégítő válasz ne zárolja a topicot:R)
    Kiszeretném vezetni a gépből a meleg levegőt, erre már benne van a gépben elől -hátul egy-egy ilyen http://www.prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=665&p=4 venti, de szeretném a proci hőjét is kivezetni, amit ugy képzeltem el hogy a procival szemben egy csomo lyukat furnék és az oldalfalra ide a lyukakahoz egy csövet rögzitenék( nem tudom még milyet de ha tudtok adjatok lécci tanácsot) kb a prociventivel azonos szélességűt kb olyan 3cmre a hűtőtől vagy vigyem még közelebb?
    Szerinted mennyire tudna igy a levegő ezen kijönni?
    (Azért gondoltam ezt mert vannak olyan házak amelyekben ez gyárilag benne van de nem ilyen öskor formában)

2. Kérdés van most egy zárt fém házam, ha ezt az oldallapot amelyre akarom a fent említett dolgot csinálni elviszem egy Plexivel foglalkozóhoz(tehát csinál mindent de szerintem még ilyet nem megtud nekem egy ilyen (fent említett oldallapot) csinálni plexiből, ugy hogy azt a plexi oldallapot rátudjam rakni a házra?

Válaszotokat előre is köszönöm!
    :DD

Új hozzászólás Aktív témák