- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Természetesen nem vonom kétségbe alaplapos tapasztalataidat, magam is megerősítem (szintén tapasztalat), hogy Asus lapnak hőmérséklet kérdésében csak végszükség esetén szabad hinni, én egyszerűen a +25 fokot nem tartottam reális értéknek, figyelembe véve a coolert, a procit és a környezeti sajátosságokat, ezt pedig az én tapasztalataim támasztják alá. :)
Ja, és hogy nyitott ház esetén is sokkal magasabb a belső hőmérséklet? Pont a hét elején végeztem egy rakás coolertesztet, le volt véve az oldallap, volt bent egy Gef4Ti, volt egy melegedő Barracuda, a chipset is tüzelt, mint az állat, tehát hidd el, volt a CPU körül melegedő alkatrész, de a házon belül a szobahőmérséklethez képest durván +5 fok volt. Tehát ha le van véve az oldallap, akkor - ha nem is egyenlő - de eléggé megközelíti a gépház hőmérséklete a szobahőt.
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest