- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
ilyen kis bigyuszt akárhol lehet venni sztem ...
rezgést nem vesz át semmiképpen sem, pláne ha jól oda van csavarozva ....
hangos? nekem pluszba 3 kisventi, meg 3 nagyventi van a gépebe...
sztem sima gép zajszint.... ezeknek a vetiknek nincs olyan zajuk.... de valamit valamijé ....
a por esztétikailag nem szép, de ártani abszolut nem árthat a gépnek.... ha rendet tartasz abban a helységben, ahol gépe van(én nem), ha renceresen takaritasz(én nem), akkor por sem lesz a szobában, tehát a levegöben sem, és akkor a gépen átmenő levegő sem lesz poros .... vagy mi.... sztem ....
de keress rá a neten a HDD HEALTH progira, az képes kiirni, hány fokos a vinyo ... 50 fok asszem má sok.... 35-38 az jo
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi