Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
Aktív témák
-
Bonika
csendes tag
Segítsetek!
A munkahelyemen nézegettem a gépem beállításait. A hardver: Intel PIII 800, DTK Via chipsetes alaplap (nem tudom pontosan milyen, PIII-at támogat, Socket370-es foglalat, UDMA-66 vagy 100-as vezérlő), 128 MB RAM, 20 GB Quantum lct15-ös vinyó.
Oprendszer Win95 OSR 2. Az eszközkezelőben a merevlemez tulajdonságainál a DMA mezőben nem szerepelt pipa, gondoltam korrigálom. Az újraindítást követően a Windows a betöltődés felénél lefagyott. Ezután hidegindítás, ekkor kiírta hogy egy vagty több hibás szektor található a lemezen. Elindult és lefutott a normál Scandisk (nem talált semmit), majd a teljes Scandisk is elindult (ez utóbbit 20% után lelőttem). A vinyó FAT-32-re van formázva, 2 db 8 gigás és 1 db 4 gigás partícióval (a C: az egyik 8 gigás). A windows csak csökkentett módban indul el, illetve ha letiltom a 32 bites lemezkezelést elindul normál módban is (különben lefagy betöltődés közben). A DMA mezőből a pipát csökkentett módban nem engedi kiszedni, a regedittel meg ha kiszedem (DMACurrentlymode vagy valami hasonló), újraindítás után csökkentett módban ki is szedi, de ha normál módban indítom újra visszarakja. Valaki mondja meg, hogy mit kellene csinálnom (az újrainstallálás nem megy). Légyszíves segítsetek!!!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest