- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Acryclear
csendes tag
A keverőt sztem a jövő héten megveszem.Tényleg jól jöhet,ha unatkozol gyakorolni vagy csak hülyülni vele.Én sem vagyok híve az Y-oknak.Majd kitalálunk vmit.Elvileg,a végfokot a keverőre rakod rá,a keverőre meg a bakelitot vagy CD-t,nem?Így kellene használni rendeltetés szerűen nem?
-
Acryclear
csendes tag
A mellékel használati útmutatóban a bemeneti imp.10 kOhm.De mindenhol máshol 20-ra van írva.Ez az egyik.A másik,hogy a teljesítményfelvétel 800VA helyett 1000VA,ja és nincs külün kimenet a hídnak....
De akkor használható így is nem???A jövő héten lehet hogy nézek vmilyen kissebb keverőt 35-40-ig.Mivan ha ezt raknám közé,vagy minden kábelra csinálnék 1-1 Ykábelt.Pl:Cd játszó---------Yamaha
----------Keverő--------Végfok.
Bár így/is/ elég gáz. -
Acryclear
csendes tag
Igazából nem értem....
Minden csatorna méllyét a szubra kellett állítani a menüben,a halk zúgást megszüntettem az ún. földhurok elleni kapcsolóval /bekapcsoltam/.
De ami a legfurább,a végfokot teljesen fel kellett ''húznom'',és így kell járatnom.Jelét sem látom annak hogy túlvezérlés lenne,még majdnem olyan mintha kevés jelet kapna.Érted Te ezt?:)) -
Acryclear
csendes tag
Kössz szépen,megoldottam.
Egyik sem volt... -
Acryclear
csendes tag
0-tól van -20dB-ig.Kb -15 ig vettem vissza.
Olyan hangja van mint egy pici testhang.Halkan zúg,a szint től függetlenül.A végfok működik,minden más kimenetről szól mindkét csatorna.
[Szerkesztve] -
DDL
őstag
Hogyan zúg? Inkább búgás, vagy pattogó-recsegő? Ha a szub kimenetén növeled a kakaót akkor változik-e? Egyáltalán van szubcsatorna? Az elmondottakból úgy tűnik a végfok megy. A Yamaha nem ad ki magából jelet a szubcsatornán.
Miből gondolod, hogy kb a negyedére vetted a kimenetet?
Üdv: DDL
[Szerkesztve] -
Acryclear
csendes tag
Végre tudok írni...:C
DDL,megint bocsi az új fórumért de negyon nagy szükségem lenne a szakértelmedre!
Megvettem a CPA 500BV-t.A sub kimeneti szintet levetemm kb a negyedére,összekötöm a kábellel,semmit sem csinál....Erről a kimenetről csak halkan zúg egy picit.Ha az erősítő/Yamaha/ menüjében kikapcsolom a kimenetet,akkor nem.De ha ráteszem a CD-lejátszó,vagy a DVD-lejátszó RCA kimenetére akkor hibátlanul szól,ugyanazzal a kábellel.Miért nem szól a subról???Eddig arrol volt szó hogy lehet hogy még el is küldöm őket poti nélkül....
Szted mit tudok,mit lehet csinálni velük???Ha bármi tipped van,vagy akárki tud segíteni,akkor legyen szives.
KÖSZÖNÖM!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest