Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Gugliban semmit, de lehet nem megfelelően keresem mert magyarul és angolul is nem egyszerű a pontos tünetet leírni. Vagy legalábbis nekem nem ment.
Az eszközök ottmaradnak a képernyőn. Alaplapon nem piszkáltam a jumpereket vagyis igen, de a probléma a piszkálás előtt is fennállt. Utoljára még tökéletesen ment tehát nem lehetett semmi elpiszkálva. 2 procival is próbáltam ugyanaz a gond. Memória-nál lehet gond, mert 2*512 van benne viszont az egyik dim vagy egységgel - inkább mindkettővel - valami gond van, mert már csak 512-t lát. Ami izgi hogy hiába van benne a rossz ram a rossz sin-ben nem nyüsszög rá. De már összevissza variáltam tehát tudom hogy se a panel se a sin nem jó viszont a jelenség ugyanúgy fennáll.
Tápot még megnézem mert azt nemrég eladtam alóla és azóta van egy új. Csak nem egyszerű másikkal lepróbálnom jelenleg. De valóban akár ez is lehet. A házból is kifogom szerelni mert a felmaxizáshoz áttettem egy másik házba a régi ócska házát meg eladtam alóla. Hátha nem egyenletesen rögzítettem.
Visszajelzek ha készen vagyok ezekkel.
Kicsit félek hogy a lap az, mert azt már igazán pótólnám a többit még igen.
Üdv
Tutti -
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
Nekem a következő gondom lenne, ami előtt kissé értetlenül állok. Elővettem és leporoltam - ürítsd ki pc vackokat keretében - Leporoltam egy kis P3-as konfigomat, és úgy gondoltam hogy szórakozásból kimaxolom. Közben 1-2 alkatrészt amúgy is lekellett volna teszteltem benne.
Nos a következő gondom támadt. A gép indul megvan az 1 csippanás és a bios-ban is lehet minden mahinálni. Felismeri az eszközöket de ott meg is áll és hello. Vagyis amikor mondjuk elsődleges boot-ként a cd-t beállítva tovább kéne ugrania arra, hogy indítsa a boot médiát akkor ez nem történik meg. Megáll és annyi.
Fdd-t is néz de nincs hozzá ms-dos lemezem és azt ma már elég nehezen tudnék csinálni, hiszen ez az egyetlen gépem amiben van fdd csati az alaplapon. Az ODD-t ugye cseszik indítani (gyári win, írt win cd, egyéb rendszer-boot cd).
A régi rendszer hdd-jét meg már évekkel ezelőtt eladtam alóla.
Először sata eszközeim voltak amiket mindenféle fordító meg raid kártyával csatiztam és miután nem ment arra gondoltam lehet ott a gond, de miután az optikát és a hdd-t is ide csatisra de nem változott semmi.Valakinek valami ötlet? Én még ilyennel 25 év alatt nem találkoztam.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest