Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Gugliban semmit, de lehet nem megfelelően keresem mert magyarul és angolul is nem egyszerű a pontos tünetet leírni. Vagy legalábbis nekem nem ment.
Az eszközök ottmaradnak a képernyőn. Alaplapon nem piszkáltam a jumpereket vagyis igen, de a probléma a piszkálás előtt is fennállt. Utoljára még tökéletesen ment tehát nem lehetett semmi elpiszkálva. 2 procival is próbáltam ugyanaz a gond. Memória-nál lehet gond, mert 2*512 van benne viszont az egyik dim vagy egységgel - inkább mindkettővel - valami gond van, mert már csak 512-t lát. Ami izgi hogy hiába van benne a rossz ram a rossz sin-ben nem nyüsszög rá. De már összevissza variáltam tehát tudom hogy se a panel se a sin nem jó viszont a jelenség ugyanúgy fennáll.
Tápot még megnézem mert azt nemrég eladtam alóla és azóta van egy új. Csak nem egyszerű másikkal lepróbálnom jelenleg. De valóban akár ez is lehet. A házból is kifogom szerelni mert a felmaxizáshoz áttettem egy másik házba a régi ócska házát meg eladtam alóla. Hátha nem egyenletesen rögzítettem.
Visszajelzek ha készen vagyok ezekkel.
Kicsit félek hogy a lap az, mert azt már igazán pótólnám a többit még igen.
Üdv
Tutti -
Tutti-amigo
tag
Sziasztok!
Nekem a következő gondom lenne, ami előtt kissé értetlenül állok. Elővettem és leporoltam - ürítsd ki pc vackokat keretében - Leporoltam egy kis P3-as konfigomat, és úgy gondoltam hogy szórakozásból kimaxolom. Közben 1-2 alkatrészt amúgy is lekellett volna teszteltem benne.
Nos a következő gondom támadt. A gép indul megvan az 1 csippanás és a bios-ban is lehet minden mahinálni. Felismeri az eszközöket de ott meg is áll és hello. Vagyis amikor mondjuk elsődleges boot-ként a cd-t beállítva tovább kéne ugrania arra, hogy indítsa a boot médiát akkor ez nem történik meg. Megáll és annyi.
Fdd-t is néz de nincs hozzá ms-dos lemezem és azt ma már elég nehezen tudnék csinálni, hiszen ez az egyetlen gépem amiben van fdd csati az alaplapon. Az ODD-t ugye cseszik indítani (gyári win, írt win cd, egyéb rendszer-boot cd).
A régi rendszer hdd-jét meg már évekkel ezelőtt eladtam alóla.
Először sata eszközeim voltak amiket mindenféle fordító meg raid kártyával csatiztam és miután nem ment arra gondoltam lehet ott a gond, de miután az optikát és a hdd-t is ide csatisra de nem változott semmi.Valakinek valami ötlet? Én még ilyennel 25 év alatt nem találkoztam.
Üdv
Tutti
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest