- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
válasz
King Unique #293 üzenetére
- nincsen ott semmilyen bejegyzés, nem mutat, nem lehet kiválasztani semmilyen boot eszközt: így van.
- Az F9/F12 stb. gyors bootválasztó menü sem működik, nem listáz ki semmit: nem
-Próbáld resetelni a BIOS beállításait: Restore default: változatlan
-vagy CMOS / SMBus reset: ilyen nincs ebben a bios-ban.Felteszem akkor máshol is a kérdést...
-
SecRS
tag
válasz
King Unique #284 üzenetére
Értem és ez nagyon szuper, de az előbb említett hibámat az sem fogja kijavítani, ha az általad említett harmadik helyre is beírom a problémámat. Moderátort kell hívni, vagy más egyéb megoldások, de a kioktatásra sajnos nem vagyok most nagyon fogékony, akármennyire is igazad van. Először fordult elő ez a probléma velem. Mea culpa.
És nem szeretném tovább off topicolni a fórumot, ahogy szerintem te se tedd, mert ÁSZF III./10./9. Ha már a szabályoknál tartunk.
-
SecRS
tag
válasz
King Unique #282 üzenetére
Az erre figyelmeztető off-topicokkal is szép mennyiségű plusz hozzászólást lehet termelni (mintha amúgy ez lenne a célom, vagy bárkinek is). Ha egy moderátor nehezményezi,- kitörli az egyiket és nekem azzal nem lesz semmi bajom. A hatékonyság kedvéért két helyre írtam be (az egyik topic aktívabb volt az utóbbi időben, mint a másik).
Btw ennyi idő alatt, míg linkeket másoltál, esetleg még segíthettél is volna, így a másik hsz-m okafogyottá vált volna.De azért köszönöm. Érdekes információ volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest