Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
este elmaradt, most megnézem. úgy néz ki a néha van kép jelenség memória probléma volt, egyik modul nélkül jó, a boot elakadás pedig szerintem attól, hogy talán a kábel (is) rossz, mert múltkor volt rendszer, ment, most ha továbblép kábeligazgatás után, akkor pedig nem talál egy filet, szóval szerintem lóg a füle farka annak a hdd-nek. usb-ről hogy tudnék egy ilyen kori lappal bootoltatni? pendriven van xp, usb-s meghajtóval meg tudnék ubuntut.
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
este nekiállok, vga integrált, megpróbáljam agp-sel?
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
bármelyik modullal nézem, hol van kép, hol nem lép be biosba, mindegyikkel ugyan úgy mindig más..

-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem, sajnos eddig ha bekapcsolom nem is ad áramot a billnek, nem villan fel, monitor is készenlétben marad. most beindult, biost beadta magától, újrainítottam biosból, már volt kép is, nem adta be a bisot és a biosos screen (proci, ram, hdd stb) után, ahol általába kiírja, hogy cd-ről való indításhoz gombot, stb, ott alul villog a kurzor és nem megy tovább
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
elemcsere, biosba beléptem, beállítottam mindent, mentés és kilépés, monitor kikapcsolt, gép pörgött, bárhogy kapcsoltam ki, nem villant se a billentyű és kép sem volt.
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
kérdés nélkül megy a biosba. hát van egy brazos lapom, ha tovább nem is, de tesztelésig átrakom belőle, remélem ez a gond csak!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest