Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #242 üzenetére
este elmaradt, most megnézem. úgy néz ki a néha van kép jelenség memória probléma volt, egyik modul nélkül jó, a boot elakadás pedig szerintem attól, hogy talán a kábel (is) rossz, mert múltkor volt rendszer, ment, most ha továbblép kábeligazgatás után, akkor pedig nem talál egy filet, szóval szerintem lóg a füle farka annak a hdd-nek. usb-ről hogy tudnék egy ilyen kori lappal bootoltatni? pendriven van xp, usb-s meghajtóval meg tudnék ubuntut.
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #240 üzenetére
este nekiállok, vga integrált, megpróbáljam agp-sel?
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #238 üzenetére
bármelyik modullal nézem, hol van kép, hol nem lép be biosba, mindegyikkel ugyan úgy mindig más..
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #236 üzenetére
nem, sajnos eddig ha bekapcsolom nem is ad áramot a billnek, nem villan fel, monitor is készenlétben marad. most beindult, biost beadta magától, újrainítottam biosból, már volt kép is, nem adta be a bisot és a biosos screen (proci, ram, hdd stb) után, ahol általába kiírja, hogy cd-ről való indításhoz gombot, stb, ott alul villog a kurzor és nem megy tovább
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #234 üzenetére
elemcsere, biosba beléptem, beállítottam mindent, mentés és kilépés, monitor kikapcsolt, gép pörgött, bárhogy kapcsoltam ki, nem villant se a billentyű és kép sem volt.
-
2.5HDDKELL
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #232 üzenetére
kérdés nélkül megy a biosba. hát van egy brazos lapom, ha tovább nem is, de tesztelésig átrakom belőle, remélem ez a gond csak!
-
2.5HDDKELL
csendes tag
Sziasztok!
Adott a családom gépe, egy kis P4-es gép, 1.7-es procival, 512mb rammal, 40es winyoval, Windows XP-vel. Igen ám, de amikor bekapcsolom autómatikusan a biosba lép be, ha pedig nagy nehezen megoldom, hogy ne, akkor túllép az első képen, ahol kiírja a biost, konfigot, és ahol írja, hogy bioshoz del bill, stb, ezen átmegy és utána megáll, nem bootol be, mi lehet a gond? Másik HDD?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest