- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
The Exiled
tag
múlt héten lett cserélve az alaplapom, msi g41m-e valami alaplapról garanciálisan egy g41m-p43-as lapra, és amióta itt van, feltűnt, hogy kifejezetten lassult, pedg elvileg jobb chipkészlete van, mint az előzőnek. futtattam windows élményindexet és 4.x-ről a processzor és a memória pontja leesett 1.6-ra és 2.6-ra. Eddig akadás nélkül vitt 1080p-s youtube videókat, most van hogy a 360p-vel sem birkózik meg, játékokról már nem is beszélek. Az msi oldaláról leszedtem a live update-et és minden alaplapi drivert feltettem, leellenőriztem a bios-t, mint kiderült a legfrissebb van rajta. MIt csináljak? :S
(pentium D 820-as cpu-m van, hd 4650-es videókártya és 2x2gb ddr3-as memória, és mindkettő a ddr3-as sínben van ( ezen van ddr2 és -3as sín is )
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Könyvajánló
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest