Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- BIOS frissítés
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. Az imént ajánlott topicon kívül mindkettőtöknek javaslom a fórum alapelveinek elolvasását.
-
Csyppa
senior tag
Mindkettőtöknek ajánlom a kérdésetek feltevésére az Azonali kérdések órája topicot.
-
windhunter
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is elkelne egy kis help.
Ezt írja ki:"a macromedia projektor hibát észlelt ezért leáll"
Amikor berakok egy tutorialos cd-t, ami külön ablakban nyílik meg, de utána leáll.
Tud vki vmt erre???
köszi -
redakoska
csendes tag
hi pls segitsetek :S fontos lenne.. mitöl van az h az egerem ésa billentyüzetem nem reagál idöben azokra amikre kéne? pl autos játékban fordulnék és még midnig fullgázon megy egyenesen meg ilyenek. windowsban normális. 1 pl: gta-ban is jo de codban nem pls irjatok fontos. format c is volt és még mindig szar :S
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Path of Exile (ARPG)
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- Hobby rádiós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- Gamer PC
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest