Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
De tudod a Dio nem is hajazott más játékokra tudtak egyedit alkotni a srácok, de most ilyen furcsa szájízzel léptem ki, mintha egy nagy fazékba beledobáltak volna mindenféle olyan dolgot amit más játékokból lopkodtak, kevés az egyéni ötlet szerintem. 1 évig WoW-oztam és onnan is lopkodtak 1-2 dolgot csak szarul, pl a world map egy nagyon furcsa szerkezet először ránéz az ember nem sokat hámoz ki belőle, meg a questlog ... végig kell kattintgatni egérrel hogy rájöjj mi a helyzet ááá agyrém ... meg az is idegesít, hogy nincs szabadon bejárható terület ahol emberek mászkálnak és segítenek egymásnak, ha kell partyznak hanem bemész egy portálba és single player mode on, persze tudom ,hogy lehet partyzni itt is csak ezt inkabb multiplayernek hivnám sem mint MMO nak
Mindegy akinek tetszik tetszik, csak én jobbra számítottam ...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy akinek tetszik tetszik, csak én jobbra számítottam ...