Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nézd csak meg az utolsó hírt a Patch 0-ról:
Csak előfizetőknek:
Elite mód
Ez azoknak készült akik mindig túl könnyűnek érezték a játékot. A démonoknak több az életük, több sérülést okoznak, gyorsabban mozognak, nagyobb csapatokban mozognak és több boss lesz található. Számtalan csavar a teljes balancolt játékhoz képest, ez az extrém nehéz kihívás egyfajta haladás a játékban.
Hardcore mód
A hardcore módban nincs meg a számtalan feltámadási opció. A játékos aki a végső kihívást keresi, próbálja ki az Elit hardcore karaktert!Na erre írtam én, hogy bizonyos módok csak az előfizetőknek lesznek elérhetők. A lvlcapről egy szót sem szóltam

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs