Hirdetés
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
köszke a linket, elolvasom ;) bár asszem én elég jól elvagyok a mostani csapatommal. a reaper (kaszás) minden 300. másodpercben használható csak, és 155 az energiaköltsége... azért a következő szinten adok neki 1 pontot, megnézem mit tud. a warperre (térgörbítő) is adtam 1-2 pontot, hogy kipróbáljam, carnagor többet ér szerintem. lehet hogy tanknak ajánlott a carnagor, de így felfejlesztve nagyon hasznos társ. viszont ha nem fejlesztettem volna és csak tanknak használnám akkor hamar kiütnék, ahogy az az elején volt vele. sebző lények az elementálok, de a vajákos gyógyításával sem túl erősek, pláne ha az a dinka ott ugrál a démonok közt és hamar kinyírják, mert se támadni se védekezni nem tud túl jól. lényeg a lényeg, nekem a carnagor a kedvencem.

mérnökkel is játszottam 13. szintig, de ott hagytam abba, hogy a whitehall a következő küldetési pontom, ott a kijáratnál rögtön van 2 zombiidéző meg még pár nemtommi és hiába van automatám, rakétás robotom meg 3 gátló robotom, pár másodpercig bírják, aztán rámront mindenki és vagy visszamegyek az átjárón vagy meghalok.
hanyadik szinttől van az, hogy a robotok is tudnak felvenni fegyvert meg páncélt? szint töltése közben kiírja néha tippként, hogy fel lehet őket javítani hogy ezt tudják, de még nem jöttem rá, hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest