Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Köszi az infokat, igen ezekre rájöttem már. Meg tegnap esett le, hogy a legegyszerűbb szintet húzni ha keresem a missionoket ahol már kb 20 percnél vannak, mert akkor annak mindjárt vége és megkapom a full xpt, currencyt.
Most csak gyorsan megoogliztam:
The game's enemy spawns and patrols are still largely balanced for a four-player team, so a solo player will face a significant challenge, especially on higher difficulties (beyond level 5 or 6).Szóval lehet minden map 4 főre van tervezve, te csak bemehetsz soloba, de attól az ugyanúgy 4 főre spawnolja az enemyt.
-
Csokishurka
őstag
Ha egy missiont solozok vagy 4-en megyünk be, az változtat valamin? Úgy értem több mob lesz, vagy több HPjuk lesz?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Rendben köszi, hát mivel nem sok időm van tolni. Rászántam azt az 8k hufot és vettem 1500 SC-t és 250 medalt. Tudom sokan ezt elitélik de mivel nem sok időm van játszani, farmolni meg még úgy sem így inkább rááldoztam, hogy a a Democratic Detonationt megvegyem (mindenhol azt írták best picknek) aztán azzal már elleszek. Remélem ünnepek alatt több időm lesz játszani.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nem rég vettem még a játékot, eléggé kezdő vagyok, inkább FPS játékokkal toltam.
Van valami jó módja minél harmarabb unlockolni a Warbondokat, illetve medalokat farmolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest