Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambrus
lelkes újonc
válasz
VágniValó
üzenetére
Arrowhead azt állította, hogy a super credit előfordulása nincs ellenségekhez kötve csak point of interest fajtához. Bunkerekben van a legnagyobb esély az előfordulásra mert ott 3 "slot" (polcon 3 hely) van második a sorban a "konténerek" ott 2 van utolsó pedig a lezuhant pod meg ilyesmik. Saját tapasztalatom szerint a hive world ben találtam eddig a legtöbbször szuper creditet azután a városi pályák mindegy melyik ellenfélnél. De fontos hogy szerintem azért van különböző véleményünk mert mindegyikőnk az alapján írja amit tapasztalt. Ez itt a kulcs nekem a hive world a top mert én ott távolról/könnyen megtalálom a lezuhant pelikánokat ahol 2? vagy 3? slot-ban fordulhatnak elő. A városokban meg azért találok többet mert a konténerek nekem feltűnőek már. A bunkereket viszont sokkal nehezebben találom meg a pályán és a nyitásukhoz is 2 ember kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest