- Keychron egerek bemutatója
- Milyen monitort vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
"ha valaki nagyon fél a hackerektől, akkor pedig regisztrál egy új gmail fiókot és arra regisztrálja a PS fiókját, probléma megoldva..."
nem, nincsen megoldva. azért sem, mert nem tudni, hogy ennél a linkelésnél milyen adatok kerülnek át a Sonyhoz a Steam accountról. a Sonynak vagy egy elég hosszú listája, hogy mennyi alkalommax x@rtak a userek fejére, amikor valami gond volt a PSN-el.
szórakoztatónak tűnt a játék, filóztam, hogy megveszem, ennyit még áldoztam is volna rá. szerencsére időben jött ez a hír, hogy letegyek erről. a 2011-es PSN eseményeket, a lenyúlt bankkártya adataim (és vele nem kevés pénzt) és azt, ahogyan arra az egészre a Sony reagált nem tudom és nem is akarom megbocsájtani nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Keychron egerek bemutatója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest