Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nehéz beszélni még erről, mert rengeteg dolog még hiányzik belőle.
-Jó lenne ha lennének járművek, mert ez a jelenlegi pálya túl nagy a gyalogosok számára. Sokszor 5-10 perc csak a futásból áll és semmi nem történik. De reménykedem hogy a bétában már megkapjuk őket.
-Azt gondoltam hogy többnyire olyanok fogják megvenni a veterán csomagot, akik szeretik a taktikai shootereket mint pl. a Squad. Ahhoz képest 70-80%-ban 0 kommunikáció van és nem egyszer voltam már SL és az istenért sem akart engem követni senki. Mindenki ment a saját feje után. Igaz hogy a voice chat hiánya bezavar, de akkor is ott van még a szöveges chat. Egy csomószor írtam oda és úgy se reagáltak rá az emberek. Ez nyilván megint egy olyan dolog, ami majd a végleges játékban el fog tűnni (remélhetőleg), mert addigra tényleg szinte csak a fanok maradnak.
-Az ugrást én legszívesebben kivenném a játékból. A netkód nem olyan szörnyű, de még ahhoz képest is alig lehet eltalálni az ugráló embert. Plusz elég komikus egy taktikai shooterben bunny hoppozó embereket látni. Teljesen kizökkent az élményből. Rakjanak be mászást helyette, mint a Squad-ban.
-A grafika önmagában nagyon szép és a műfajon belül ennél nem is kell több. Viszont ezzel az élsimítással kezdjenek valamit, mert lowon, illetve mediumon nálam szörnyen néz ki a játék. Highon és azon felül pedig borzasztóan homályos. Már-már hátrányosan homályos, az ellenfelet nehezebben veszem észre.
-A fegyverek hangja tetszik többnyire, néha a K98-nak nincsen hangja újratöltésnél. A gránát robbanás is lehetne hangosabb és erőteljesebb. Jelenleg csak egy kis pukizást lehet hallani, meg a robbanás effektje sem olyan csuda jó. Az viszont nagyon tetszik ahogy a távolban lehet hallani a fegyver ropogásokat, azoktól megmozdul a lábam között valami.
-A játékmód összességében tetszik, de egy Squad-os megoldásnak jobban örülnék. Vagy legalább szűkítsék egy picit beljebb a foglalási területet, mert az, hogy elég a terület szélére bemenni és már foglaljuk is, az egy kicsit fura számomra. Ha meg arrébb lépek 5 métert, akkor meg egy másik területen vagyok már. Legyenek semleges részek a foglalópontok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs