Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Nehéz beszélni még erről, mert rengeteg dolog még hiányzik belőle.
-Jó lenne ha lennének járművek, mert ez a jelenlegi pálya túl nagy a gyalogosok számára. Sokszor 5-10 perc csak a futásból áll és semmi nem történik. De reménykedem hogy a bétában már megkapjuk őket.
-Azt gondoltam hogy többnyire olyanok fogják megvenni a veterán csomagot, akik szeretik a taktikai shootereket mint pl. a Squad. Ahhoz képest 70-80%-ban 0 kommunikáció van és nem egyszer voltam már SL és az istenért sem akart engem követni senki. Mindenki ment a saját feje után. Igaz hogy a voice chat hiánya bezavar, de akkor is ott van még a szöveges chat. Egy csomószor írtam oda és úgy se reagáltak rá az emberek. Ez nyilván megint egy olyan dolog, ami majd a végleges játékban el fog tűnni (remélhetőleg), mert addigra tényleg szinte csak a fanok maradnak.
-Az ugrást én legszívesebben kivenném a játékból. A netkód nem olyan szörnyű, de még ahhoz képest is alig lehet eltalálni az ugráló embert. Plusz elég komikus egy taktikai shooterben bunny hoppozó embereket látni. Teljesen kizökkent az élményből. Rakjanak be mászást helyette, mint a Squad-ban.
-A grafika önmagában nagyon szép és a műfajon belül ennél nem is kell több. Viszont ezzel az élsimítással kezdjenek valamit, mert lowon, illetve mediumon nálam szörnyen néz ki a játék. Highon és azon felül pedig borzasztóan homályos. Már-már hátrányosan homályos, az ellenfelet nehezebben veszem észre.
-A fegyverek hangja tetszik többnyire, néha a K98-nak nincsen hangja újratöltésnél. A gránát robbanás is lehetne hangosabb és erőteljesebb. Jelenleg csak egy kis pukizást lehet hallani, meg a robbanás effektje sem olyan csuda jó. Az viszont nagyon tetszik ahogy a távolban lehet hallani a fegyver ropogásokat, azoktól megmozdul a lábam között valami.
-A játékmód összességében tetszik, de egy Squad-os megoldásnak jobban örülnék. Vagy legalább szűkítsék egy picit beljebb a foglalási területet, mert az, hogy elég a terület szélére bemenni és már foglaljuk is, az egy kicsit fura számomra. Ha meg arrébb lépek 5 métert, akkor meg egy másik területen vagyok már. Legyenek semleges részek a foglalópontok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest