- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Holnap kiteszem a 3. minert is ebayre. Secperc alatt elvittek az elozoket. Annyira FOMO van, hogy szornyu.
Feltettem az egyiket, elokeszitettem utana a vacsoranakvalot, mar jott is az uzenet, hogy megvettek.Mindenki azt latja, hogy napi 50 dollar bevetel van ezekbol, de pl. az enyemnek hiaba van a kozeleben par miner, egyiket se latja rendesen. Valami 0,01 HNT-t csakanyol naponta, az egyetlen packet transfer abbol van, hogy itt jatszadozom egy Dragino LGT92 GPS trackerrel, hogy felmerjem, mi a helyzet a varosban lefedettseg ugyileg.
A GPS tracker a sajatomon kivul eddig csak egy masik minert latott de amikor abban a hex-ben bicikliztem, ahova a miner be van teve, egyetlen valid csomag se erte el a halozatot, szoval valami nagy dBi-s antennaval ello a lehetseges userek felett az illeto.
Ahogy Kobe irta, videken meg van esely, de gyozkodni az embereket emiatt szerintem nem eri meg.
Baratnomeknek van par hektar foldjuk, gondoltam kimerek valami jo formaciot rajta, es boldogsag, erre amikor felhoztam az otletet, az volt az elso valasz, hogy ez sugarpz es felnek tole. Jovan..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest