Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hangszórók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
Tigerclaw #3403 üzenetére
Ha már szóba került a gépem, akkor a nagytesója, az iWELD PocketMIG 240 DP XL rohadt jó áron van a timarszerszam-nál. Ott a kuponkód hozzá, 256 ezresért a tiéd. Ha az arukereso-n megnézed az árdiagramot, akkor látni fogod, hogy “bagóért” van most.
Szinergikus, (dupla) impulzus, 15 kg huzaldob, dupla görgős. Kifutó gép, mint az én 235 DP-m.
Nem egérmozis (LCD), mint az újak, de bazi nagy karakteres kijelzője van. A menüben navigálást szokni kell, de az első 5-10 perc után összeáll a kép. 😀 A kezelésit olvasd el, ha esetleg gondolkodsz benne. Apropó, van rajta 100% manuális fogyós mód is, ami sok új gépen nincs. Okos venti, csak MMA/TIG módban megy mindig. Hátrány (már akinek), hogy 0,6 tömör huzalhoz nincs szinergikus programja, porbeles meg szintén nincs. Manuálban persze lehet ezeket is.
Hosszú törpölés után (4 gép volt versenyben) döntöttem mellette. A legszélesebb határok között állíthatók a paraméterei.
Sherman Digimig 200 Pulse-ra keresgélve a YouTube-on találsz róla videókat, hogy milyen minőségben dolgozik. Pl.: https://youtu.be/Yp23P2L86lY?si=_Pnw7pIFqOZjUZ79
Sajna az enyémmel még csak MMA-ban tudtam bohóckodni 1 órát, pedig a kevertgáz meg a kocsija is megvan már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest