Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Aktív témák
-
Slavin
újonc
Help!
Úgy döntöttem a karácsony alkalmából meglepném magam egy új PC-vel. Igen messze van még de ideje nézelődni gondoltam. Ám ahogy elkezdtem nézelődni rájöttem, hogy foggalmam nincs hogyan kell és hogyan épül fel jól egy rendszer. A keret nem vmi nagy olyan 150-160ból szeretném kihozni monitor winchester nélkül, mert ezek rendelkezésemre állnak. Nos ha valaki esetleg megtenné,hogy kiokosít az ilyen témában esetleg segíteni összeállítani egy PC-t ugyan pénzbeli jutalmat nem
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.
Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hálásan megköszönném. Igen érdekel a téma de pl. ilyet sem tudok hogy mi az a cf\sli, úgyhogy szeretnék egy kis segítséget kérni. Azért ide írtam mert foggalmam nincs hova kellett volna ezért SORRY. Olvasgattam a fórumot de részletesen, úgy, hogy én is megértsem nem találtam semmit ezért ne offoljatok lééci
. Ja és gamere szeretném a gépet.