Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
'ha ez házi módszer volt, amit linkeltél, akkor így érthetőbb. vette az ammóniaoldatot (ht szalmiákszesz), meg ezt az aldehyde ch7 fantázianevű antioxidánst. belelapátolta a csőbe, elkezdte forralni, majd lezárta. a nitrogén a maradék levegő miatt maradhatott benne, az oxigént az aldehid megfogta, az ammónia meg ekkora koncentrációban maradt.
'
Nem tudom, hogy házilag csinálta-e...
Kár, hogy ezekhez az anyagokhoz nem tudok hozzájutni?
Elérhetőek ezek valahogy legálisan?
Most akkor van benne víz is, vagy nem?
Ezt nem teljesen értem:
'vette az ammóniaoldatot (ht szalmiákszesz), meg ezt az aldehyde ch7 fantázianevű antioxidánst. belelapátolta a csőbe, elkezdte forralni, majd lezárta. a nitrogén a maradék levegő miatt maradhatott benne, az oxigént az aldehid megfogta, az ammónia meg ekkora koncentrációban maradt.
' -
AmPeX
aktív tag
Énis valami ilyesmire gondoltam. (na meg a sexre, de nemtudom hogy jön ez ide..
)
hőpaszta van bőven, meg olyan szaki is aki meg tudja csinálni a réz cuccost.
A ledeket rátesszük egy rézlemezre, amibe valamilyen módon befogatjuk a csövet, a másik végére pedig egy csomó to-39 es tokra való hűtőcsillagot teszünk. legalábbis eddig ez a terv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)