Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moongoose

őstag

válasz ngabor2 #232 üzenetére

...az utóbbi...
    2 komponens...és kb 1-2 perc száradási idő ekkora mennyiségnél...
    Ez azt jelenti, hogy ha eltelik az adott idő az összekeverés után, akkor már csak böködve, lehet felszedni és keménnyé válik...
    Kb összekeverve, az állaga inkább krémszerű...sűrübb mint a tejföl, és hígabb mint a nívea krém...Szép hasonlatok mi? :B
    Egy 4 mm-es belső átm. rézcsőbe szvsz szempilla spirállal fel lehetne vinni...és utána rögtön beleburítva a réz(por)szemcséket, kicsit megshake-elve megvárni, míg megszárad, aztán kiburítva a felesleges szemcséket, megvalósíthatóvá válna az érdes felület...
    A vákuumot és a lezárást még nem ötlöttem ki fejben, mert ahhoz az én kémia+fizika+matek tudásom, nem elégséges...
    Ha viszont kiszámoljátok nekem,mennyi víz kell egy 25 cm-es 4mm belső átm. rézcsőbe, valamint, hogy lehet vákkumot készíteni bel és ezt lezárni, akkor bizisten megcsinálom...
    A hőt elég jól bírja...kipufogó tőcsavart ragasztottam vele...A közvetlen lángot már nem tudom mennyire viselné el, mert nem tudom milyen hőtágulása lehet a réznek és ennek az anyagnak.
    Az autóm tankját beragsztottam, amikor kihasította egy térkő...
    Ott azért benzin lötyög, és az nem kezdte meg eddig(kb fél éve)...
    Ha megköt a ragsztó, úgy merevvé válik és feszegetésre szilánkosan törik,tehát ha hajlított heatpipe-ot szeretne készíteni valaki, akkor azt még akkor kell megejteni, amíg a ragacs meg nem szárad...
    Na ennyi fért bele egyelőre...
    Kérdésetek?..

Új hozzászólás Aktív témák