Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pörzsimester #109 üzenetére
Erre már én is gondoltam. Híg kénsavba tenni a csövet, aminek a külső felületét előzőleg bevonnám valamivel (pl. paraffin). A csőre a +, valami más nagy felületre a -, és menne egy darabig. Ekkor a réz felületéről a cucc beoldódna, ami ottmarad, az erősebben tapad, mintha erre a nemtiszta felületre elektrolizálnék rezet. Sose lehet 100%-osan zsírtalanítani, és ha nem egyenletes, nem lehet egyenletesen rá leválasztani. Csak ehez nem árt megfelelő apparátus, ami sajnos nálam nem adott. Egyszer más témában már próbáltam, a sima adapterek igen hamar beadják a kulcsot ilyen esetben.
Az ideális az lenne, ha a - a cső közepén futna végig. Csak azt megintcsak igen nehéz fenntartani, hogy minden oldaltól egyenlő távolságra, pont középre betenni egy egyenes rézdrótot. Ha ez megoldható lenne, akkor valóban nagyszerű ötlet lenne. A sósavas H2O2 egyszerűbb, csak kell szereznem rendes csövet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest