- VR topik
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
ThySoul #86550 üzenetére
Azzal totál egyetétek, hogy a shaman a legnagyobb baj most. A mage hagyján, annak tovább tart összelgóznia egy otk-t, de a shaman mocsok gyors 30 hp ellen és semmi interakciód nincs vele, még a nyomorult dirty rat sem, ami a mage ellen szintén jó,így nagyon meghatározza mit lehet játszani. Az eredeti list amit talátam az leeroyal végződött, az szerintem eléggé aggro volt és gyorsan kifogyott a szuflából. Azt aggornak, hívtam, azóta átneveztem tempóra
Amúgy az extra turnnel van bajom, illetve ez a full kéz a semmiből nekem kicsit túlzás. De valóban sokmindent túlzásnak élek meg, bezzeg az én időmbenhez képest...
Végülis van olyan elmélet, hogy semmi sem op ha minden op (nem értek vele egyet). Csak interakció legyen, nagyon sok matchupban most nincs, shaman ellen szinte semmi. Sokszor az az érzésem, hogy az enemy játsza a saját carddraw minigamejét, meg én is, aztán akinek előbb összejön a wincon az nyer, a boardon mi történik mellékes. Talán valójában ez zavar a legjobban. De most élvezem ezt a priestet így, néha lehet egy kis sötétoldal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- MacBook Air M1 13" 2020 8/256gb Silver
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest