Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz ígyvanferi #65158 üzenetére

Engem a fordított verzió érdekelne. Ha mtg-ből csinálnának digitális verziót. Nem értem miért nem jutott még eszükbe.

• h3lios

addikt

válasz ígyvanferi #65158 üzenetére

Sokkal jobb érzés MTG-zni, mert ott a 60 lapos pakli miatt valamint amiatt, hogy 1 lapból 4 db számít playszet-nek sokkal konzisztensebb dolgokat lehet összehozni. A manaszínekről már ne is beszéljünk. Annak idején 3 évig toltam komolyabban a játékot. Rendelgettem neten lapokat, valamint ugyan úgy adtam is el dolgokat. Elég jól is ment, átlagban mindig pozitívban voltam, tehát nem, hogy nem buktam rajta, de kerestem is vele.... Ez hatalmas előnye. Viszont sokkal nagyobb pénzeid forognak, mert ha egy 15 ezres lapból kell 4 db akkor bizony vagy beszerzed, vagy nem lesz T1 paklid a metában. Csak a manabázis 30-40 ezer 1 jobb paklihoz. Ami pedig csak ahhoz kell, hogy sokszínű paklikat tudj játszani.

Egy T1 pakli 300-400 ezer forint is lehet, ha sok a drága cucc benne. Viszont már olyan 120-200 ból lehet 1 ooookay tier paklit csinálni. Márha az ember control vonalon mozog. Nyilván ott is olcsóbb az aggro, de nem sokkal.

Nekem hiányzik, fizikai dolgok is kellettek hozzá, pl. pici terítő amin nem kopnak a lapjaid. Kártya tartó doboz, kockák, "bugyi" a lapok köré, hogy ne veszítsenek az értékükből a kopás miatt... Hihetetlen nagy élvény volt kézben pörgetni a lapokat. Csak sajnos személyes társaság kell hozzá, ami szinte csak Pesten van meg... Egyébként ott csak nagyon ritkán borult ki a só, mert tudtam, hogy az esetek nagy többségében azért vesztettem, mert szarabbul játszottam. Nyilván voltak top deck warok, meg amikor manaszínt haltál, de sokkal élvezetesebb, pont az összetettsége miatt. A HS a MTG -hez képes, olyan mintha 1 trabantot hasonlítanál 1 Bugatti Veyron -hoz. Ott mondjuk nem packot érte meg venni, mert sok volt bennük a useless cucc a sok common - uncommon miatt. Inkább netről vásároltál össze konkrét paklikat.

Bocsi a hosszú off miatt, most realizálódott bennem mennyire hiányzik a játék.

Szerk.: Ott nyertem helyi versenyt 17-8 körül lehettem... Felnőttek ellen nem volt egyszerű nyilván sokkal kisebb tudással, valamint költeni sem tudtam rá fizetés hiányában... :D Az kb. olyan, mint itt a legend rank. :) Nagy büszkeség volt, nem 1 nagy verseny volt, de mégis tizen pár ember közül én voltam a legjobb.. :)

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák