-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hát pedig csak ez a megoldás..
Mással mivel? Kiteszel 1-1 komolyabb miniont amibe még ha bele is megy 2vel akkor is marad..
Csak tauntal és spellekkel lehet lelassítani őket.Mondom..én reggel találkoztam egy ilyennel, és én a saját Hunter deckemmel megfogtam.
Az is csak arcra ment..sok kis +idézős minion meg charge power és tolta befele a DMG-t.
Sőt..egyet ma rankeden is megfogtam..warlockal..persze 25ös szinten de teljesen mindegy..
Meg lehet őket fogni, csak nem egyszerűNem mondom hogy bármikor megfognám vagy ilyesmi, de a lényeg hogy azért lehet ellene mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Haditechnika, harcászat
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged