- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Memóriakártya topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Így kezdtem: Kicsit beteg
Szóval nem írtam, hogy ez kevés lenne. Csak azt akartam kifejezni, hogy ez arányaiban nem olyan, mintha valaki itthon 70e Ft-ot költene el, hanem egy kicsit kevesebb a fizetéséhez viszonyítva.Inkább 2200 körül
Néztem statisztikákat, és 25-35e $ közötti számokat láttam, néhol nem tudtam eldönteni, hogy adózás előtti vagy utáni a szám, de akkor lehet kicsit túlbecsültem.mert az átlagkeresetből nem tudnak félretenni ott sem.
Az egy teljesen más világ, sokkal inkább megszokott (volt?) a hitelből és hitelkártyából élés. Néztem ilyen házvevős műsort, fiatal pár, van 50e $-juk, milyen házat néznek? 500e $-osat, hiszen 10% önerő kell, a többi hitel.
De persze ott sincs kolbászból a kerítés egy átlag ember számára. -
F-ECT$
titán
közölte a KSH...
Nekem is megvan a véleményem róluk, de egy kb képet azért adnak. Abba most nem mennék bele, hogyha a fekete keresetek is benne lennének, akkor még magasabb lenne az átlag.kozmunkasokat beleszamoljak a munkavallalokba
Igen, ez statisztika szépítés.es aki ha jol tudom aki fel evig munkanelkuli, az kihullik a rendszerbol, es tovabbra nem szamoljak sehova
Ez is.Menj le videkre, es kerdezd meg mennyi az atlag keresett, vagy nezd meg mennyi egy atlag tanari (diplomas) fizetes..
Anyám vidéki kisvárosban tanár, apósom fizikai munkás volt, tudom, hogy vidéken már a nettó 100e is jó fizetésnek számít.amugy meg ha linkelsz, majd kiemelsz valamit, akkor ne csak a neked tetszo dolgokat emeld ki!!!
Pont azért linkeltem, hogy az egészet el lehessen olvasni, és ne csak az általam kiemelt részek legyenek itt. Csak azt emeltem ki, hogy egy átlagos magyar mennyi keres, hiszen ez volt a kérdés, és nem az, hogy egy részük (közfoglalkoztatott) milyen keveset.Illetve másik hozzászólásod: en szemely szerint egy lapra sem adnek ki meg 20ft-ot sem, meg ragnarosert sem.....biztos old style vagyok, de en pixelkardert eddig sem fizettem, es ezutan sem fogok
Játékért sem fizetsz? Hiszen az is csak pixelhalom. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8948 üzenetére
Magyar átlagkereset
2013. január–májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 227 800 forint volt. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 239 500, míg a közszférában – a nem közfoglalkoztatás keretében – foglalkoztatottak 216 000 forintot kerestek.Illetve:
Nemzetgazdasági szinten az átlagos – családi kedvezmény nélkül számított – nettó kereset 149 200 (ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 103 600, a szellemi foglalkozásúaké 196 800) forint volt, 4,6 százalékkal magasabb az előző évinél.
Tehát ha hozzáveszed a családi kedvezményt, akkor 150e Ft nettó fölött van az átlag. -
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8945 üzenetére
40 pakk vételéhez szerintem a topikot látogatók többségének már túl sok lapja van
Nem feltétlenül. 40 pakk esetén, ha már a legendeken kívül mindened megvan, akkor kapsz kb 2000-3000 dustot, azaz 1-2 legendre elegendőt, szóval ha ennél több legend hiányzik, akkor még nem is elég.@Ereshkigal: /agree, bár fájó a hiányuk, én sem veszek több paklit, csak az arénázásból bontok.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8873 üzenetére
Azért Nálad is jobb a legend nyitási hatékonyság, mint 1 legend / 20 pack, nem?
Az egyik Alex-et pl átadhatnád
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8871 üzenetére
Aki lerakott Hunter trap esetén buffol egy ekkora lényt, az sikeres ember nem lehet
A freezing mellett a Misdirection is fájt volna neki.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #8838 üzenetére
Ja, nekem is van ami 40+, és van ami 25. Talán utoljára a lvl20-at akartam minddel meglépni, azóta azzal játszok, amivel épp kedvem van / napi küldihez kell.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8825 üzenetére
Lehet kevesebb rage quit-ot nyomsz, mint én
Mondjuk én most megfogadtam, hogy ha nem arénázok, akkor csak rankeden megyek. Hogy ezt meddig fogom "bírni" az majd a szembe jövő rush deckek számától is függ, bár ha sok ilyen lesz, akkor csinálok egy full taunt + heal decket
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8820 üzenetére
Casual: elvileg hozzád igazítja, de én néha akkora noobokat kapok, hogy látszik, hogy most ismerkedik a játékkal. Pl: Defenderre nyom Silence-et, Backstabelni akarja a Faeire-t, van lenn taunt, de nem tauntos lényt akar támadni a minionokkal, stb.
Szóval biztosan van algoritmus, de vagy kevés játékos van, és nem talál mindig jó ellenfelet, vagy bugos, vagy én vagyok ennyire szarRanked: egyelőre csak rank 18-ig mentem el (hétvégén inkább arénáztam), de eddig nem találkoztam murloc deckkel. Rush deck se volt sok, még a hunterek egy része is törődik a boarddal. Persze később lehet ez változik.
Nincs lenézve - legalábbis általam - a Casual, de aki ott tolja, az ne csodálkozzon, ha noobok jönnek szembe.
-
F-ECT$
titán
válasz
netpeti98 #8798 üzenetére
Akkor én is leírom a (ranked) kedvenceimet:
1. kedvencem volt a mage, mint sokaknak szerintem, hiszen azzal kezd mindenki + jók az alap spelljei is. Szerencsére tudtam vele játszani a Pyro nerf előtt is. Jelenleg a Trump mage deck mutatja, hogy nem halott a class, de nagyon törékenynek érzem.2. kedvenc volt a priest, amit meg az MC nerf előtt élvezhettem. A nerf után sokáig nem találtam a játékot vele, majd egy Reynad deck visszahozta egy kicsit a feelinget, de valahogy úgy érzem, hogy egy jó priest decknek 34-36 kártyából kellene állnia.
3. kedvenc egyértelműen a druida. Bár nagy kombókat nem tud(ott), de a lapok választható képessége miatt elég nehéz olyan szituációba kerülni vele, amit nem tud megoldani. Sajnos épp ezért elég lassú, 12-14 kör kell vele a győzelemhez. Ezen segít a Token build, ami valahogy nem fekszik nekem, bár tény, hogy hatékony, és kombóban gazdagabb.
4. és jelenlegi kedvenc a rogue, ami pont a druida ellentéte: nincsenek önmagában jó nagy lapjai, kb hiányzik vele a late game, de a kombók miatt nagyon változatos vele játék még akkor is, ha nem miracle rogue-t játszik az ember.
Jelenleg nem találtam még meg a játékot ezekkel:
5. wari: Reynad rush deckje hatékony, tudok is vele játszani, de uncsi.
6. hunter: a nobrain rush deck uncsi, a nem rush deckek közül még nem sikerült megtalálni az igazit, bár már sokan sokfélét ajánlottak (innen is). Így hiába van egy golden Krush-om, egyelőre pihen a class.
7. sámán: egyszerűen nem bírom megszokni az overloadot, pedig amúgy tetszik a class.
8. lock: a rush és murloc nem az én világom, az önmagamat szivató spellek és lények meg pláne nem. De a control / giant lockot szívesen kipróbálnám, csak nincs meg néhány lap, ami kellene hozzájuk.
9. pala: bár versenyeken nagyon jól teljesít, és a sok heal miatt akár a rush ellen is jó lenne + jó spelljei / fegyverei vannak, de valahogy még nem éreztem rá. Ha meglenne Tirion, akkor lehet adnék neki egy esélyt. Arénában viszont jól tudok vele játszani.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8735 üzenetére
Ilyesmi, mondjuk Ysera helyett Alex.
Játék eleje így alakulhat:
-Ancinetek + taunt
-leszedő spellek
-laphúzás és 4-ik körben MountainKözepefelé:
-Moltenek
-Esetleg Hellfire helyett be lehet tenni Shadowflame-et board clear-reVégén:
-Jaraxxus
-Alex -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8733 üzenetére
Ja ok, de a törés részről írtak ettől még állnak
Én most nagyon kipróbálnám a giant lockot, de kellene 1 Giant és Jaraxxus hozzá, ami 2000 dust, és 1000 van jelenleg. Ha minden arany lapot betörök (amiből megvan a 2 sima), akkor esetleg pont meglenne, de nem vagyok benne biztos, hogy bejönne a stílus. Viszont ezek nélkül meg nem igazán életképes a dolog. (Sőt néhol még Alexet is láttam a deckben, az még 1600 dust lenne.) Szóval egyelőre jegelem a projectet, hátha az arénákért kapott deckek egyikében benne lesz a felsorolt 2 legend és 1 epicből legalább 1.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kvelstadt #8728 üzenetére
a ruzs legendet biztos hogy bedobom
Azaz betöröd? Én azért még várnék vele, és megpróbálnék a most kapott lapokból, és a 2 db feletti betörésekből kapott dustért craftolt lapokból kihozni valamit. Persze ilyenkor van az, hogy szeretnél megcsinálni egy decket, és hiányzik hozzá 2-3 lap, amiket elég nehéz pótolni, és jöhet a sakkozás, hogy mit áldozzon be az ember. Ilyenkor nem szabad elfelejteni, hogy 1 legend elkészítéséhez 4 legendet kell betörni, és a kisebb lapoknál még rosszabb az arány (commonnál 1:8-hoz). Szóval tényleg csak azt szabad eldobni, amit tuti, hogy nem akarsz használni az elkövetkező hetekben. (Hónapokra nem lehet előre látni, mert bármikor jöhet egy patch.) -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8727 üzenetére
És ha jól gondolom a 9 epic és az 59 rare is átlag feletti.
-
F-ECT$
titán
Az édes bosszú. Druida ellenfél, második körben már yeti-t tett, végig csak loholtam utána, 5 hp-n tudtam letakarítani a boardját, neki 30 hp. Kitett egy Ironbark-ot, és nyomta a Greetings-t. Ezt levettem TBK-val, majd következő körben kitett még 1-et. Erre jött a Tinkmasterem, és végre tauntot is tudtam adni, de persze a Hero képessége miatt már csak 4 hp-n voltam, és eddig 1 Swipe-ot használt csak. Szerencsére nem élt még 1 kört a Nourish + Wrath után, hogy használhassa, ha esetleg fel is húzta
-
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal #8708 üzenetére
Ja igen, erre nem gondoltam. Bár ez esetben kicsit nagyobb hírverést csináltam volna, hogy meglett a DREAM
-
F-ECT$
titán
Lejátszottam. A 12 meccs alatt talán 4x jött Hogger, ebből 1x érte meg azt, hogy támadni tudjak vele. Szóval továbbra sem gondolom túl jó kártyának, egyszerűen túl hamar hal. Persze, lehet szerencsés szituáció, amikor 2-3 kör alatt teríti a boardot taunttal, de szerintem ez ritka.
föccer: én sajnálnék egy közepes legendaryt egy jó epicre cserélni, bár tény, hogy nekem is megvan ez a kártyám, és talán 1 deckemben volt benn egy rövid ideig.
-
F-ECT$
titán
Lol. Ranked play, ellenfél egyből kilép, erre: "you can't lose rank", majd kiírta, hogy nyertem, de a csillagoknál úgy számolta, hogy vesztettem
-
F-ECT$
titán
Jó ez a miracle rogue: 6-ik körben egy 20/20-as VanCleef-fel néztem szembe, "kár" hogy a Tinkmasterem 1/1-et csinált belőle. Az ellenfél becsületére legyen mondva, nem adta fel azonnal.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kvelstadt #8660 üzenetére
szerintem ment es atgondolta az elletet. de a paklijat biztos.
Vagy nem. Attól, hogy épp tőled kikapott, még lehet, hogy nyer 7 meccset a 10-ből, és az bőven elég. Vagy ha kikapsz, akkor azonnal variálsz a paklidon?korabban meg egy olyan mage jott aki csak magat sebezte
Ez meg nem lock volt véletlenül? -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8631 üzenetére
Azt hiszem 9-ig jelzi, utána csak azt írja, hogy 9+.
whitezo88: egyelőre minden hónapban van. Ha reward is lesz hozzá, akkor még jó is lesz, hogy ilyen gyakori a reset.
-
F-ECT$
titán
És ismét rank reset
-
F-ECT$
titán
22 friend online: 1 HS, 1 WoW, 20 D3
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8582 üzenetére
Én sem mondtam, hogy használhatatlan, sem azt, hogy ezt kell gyártani. De pl egy Tinkmaster kevésbé kell szerintem egy sámli deckbe, hiszen van 2 Hex. Az Al'Akir meg épp a napokban nem jött be innen valakinek. Leeroy meg szerintem nem sámán lap. Szóval nehéz döntés lesz
toturi: Ysera ad minden kör végén 1 lapot, ez az egyik fajta, amit adhat. (Azaz nem druida lap.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8560 üzenetére
TBK: lehet, hogy nincs sok taunt (bár szerintem a nem rush paklikban tuti van, és a rush paklik egy részében is előfordul, pl lock esetén voidwalker mindig van), de ha nem is szed le semmit, akkor is egy yeti. Igaz 6 mana, de úgyis tartogatod egy ideig, hogy tauntot tudjon leszedni, ha meg nincs taunt, akkor a 10 manás körökben már nem akkora gáz 6 manáért kitenni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8477 üzenetére
Ha így nézed, akkor nem szabad feladni sosem, pl nekem volt már olyan, hogy az ellenfél lethalban volt, de a boardot kezdte el tisztítani, aztán meg kikapott
Mikor hunter kijön 1. körben leper-rel, aztán meg bluegillel, és nekem még taunt sincs a kezemben, és látom, hogy 95% az esélye annak, hogy vesztek, akkor nem "szenvedek" tovább casualban, mert minek. Még jobban is járok, mert legközelebb könnyebb ellenfél jön, és casualba én azért megyek, hogy:
-szórakozzak vérpistiként
-gyorsan meglegyen a napi q
-decket próbálgassak -
F-ECT$
titán
válasz
xavix13 #8473 üzenetére
Al'Akir: hát igen, nem a legjobb legend, de 5 manáért még overloaddal is OP lenne. Mint ahogy 4 dmg-vel is.
Szerintem még várj vele pár meccset, és ha utána se lesz olyan, hogy vert helyzetből tudtál nyerni vele, akkor törd.
Cairne: előbb ki tudsz vele jönni, de egy silence ennek is fáj
Cenarius: nagyon jó legend, bár 1 körrel később tudsz vele kijönni (kivéve ha kézben van 1-2 innervate
). Szerintem fordításra jobb kártya, és mivel választási lehetőség is van benne, ezért univerzálisabb. No meg a silence se fáj neki.
Sylvanas: én továbbra sem nagyon látom a nerf óta, de tényleg nem rossz. Kérdés, hogy tud-e meccset hozni.
Ysera: nagyon lassú. Eleve nem tudod kitenni, ha törődni kell a boarddal, mert abban a körben másra nincs mana. Tehát akkor teszed le, amikor már amúgy is nyerésben vagy / nincs semmi a boardon. Ezután meg kell várni 1 kört, hogy használhasd az első általa adott kártyát, ami még lassabbá teszi, és egyszerűen túl sok a rush deck. Ettől függetlenül jó legend, az elhúzódó meccsekre ideális, de csak néhány class tudja hatékonyan használni.
Leeroy: személyes kedvencem, főleg rugó deckben. Ha nincs sok rush decked, akkor viszont felejtős.
Epic, rare craftok: ha nagyon sok lap hiányzik még, akkor rövid távon jobban járnál velük. Viszont ha napi 1 paklit tudsz bontani, akkor ezek sokkal előbb meglesznek, mint a legendek, és utána már csak negyed dustért tudod majd betörni azokat, amik megvannak. Szóval ha hosszú távra tervezel, akkor legendet gyárts belőle vagy hagyd meg Al'Akir-t / ha rövid távra tervezel illetve lassan jönnek a paklik, akkor gyárts belőle néhány epicet, raret.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8472 üzenetére
A hunterek 80%-a rushol, így meg se adom neki az esélyt. Erre jó a casual, ha nem tetszik, rögtön otthagyom. Elég nekem a rankeden / arénában végigvárni a tuti bukós meccseket.
csoki: Rockbiterrel 12 dmg
-
F-ECT$
titán
Nem a legjobb, nem a legrosszabb. Nagy előnye, hogy 5 manáért nem sok jó legendary lap van (korábban Sylvanas vitt mindent), tehát fegyvert használó classnak jó lehet. Az igazi akkor lenne, ha ezeket tudná:
-ha nincs fegyvered, akkor betenne egy 1/3-at (mint az upgrade), vagy egy 2/2-t
-4/5 lenne, nem 5/4De rogue deckben már láttam párszor, nem rush wari deckbe is el tudom képzelni. Sámánnal is jó lehetne Doomhammerrel (2x3 dmg körönként!), de sajnos az overload miatt nehéz egymás utáni körben kijátszani a 2 kártyát. Pala deckbe szerintem nem fér el, pedig egy 5/3-as truesilver nem lenne rossz. Talán hunter-nél is láttam már, oda elférhet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8451 üzenetére
Tipikusan Hunter, főleg ha esélytelen a rusht megfogni a deckemmel.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8449 üzenetére
Ilyet én is szoktam csinálni
(Bár nem sámli ellen.)
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #8399 üzenetére
A linkelt buildek még az unleash változás előttről valók. Persze így is működhetnek, de szerintem van optimálisabb verzió belőlük.
-
F-ECT$
titán
Új hátlapok.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #8392 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #8382 üzenetére
Mi nem tetszik ezen?
1: argent, worgen - jó
2: axe, raider, cruel, bomber, sunfury - jó
3: golem, scarlet, commander - jó
4: dwarf, dragonling, spellbreaker - jó
5+: mind jóVan 4 fegyvered, van silenced, van minden manára lényed (ok a lategame kicsit gyenge, de ott a gorehowl), van laphúzásod, van néhány spelled. Ok, nem 12-0, de az árát szerintem visszahozza.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #8366 üzenetére
Önmagában nem olyan jó lap, de egy rockbiterrel nem rossz. Mondjuk inkább arénában látni, mint constructeden.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8351 üzenetére
Egy párszor már volt róla szó, de olyan rohadt nagy különbség nincs a legendek és nem legendek között, főleg a kevesebb manás régiókban. Pl egy 6 manás Cairne-t elvileg ki tud nyírni egy 6 manás Ogre; Tinkmaster gyengébb ha védekezésre használod, mint az ugyanúgy 3 manás Hex; Pagle jó egy lassú meccsen, de rush ellen ha kiteszed, akkor kb vége is a dalnak, stb.
Persze magasabb szinteken már jobban kijön a különbség (főleg, hogy 8 manáért már nem is látsz free lapot), de Trump mage deckje is azért tud működni, mert minden manára van jó minionja, és az alap mage spellek meg jók.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8348 üzenetére
Így van, mage és priest elég jó alap lapokkal. (Bár Trump deckjében volt 1-2 nem free lap is.)
Szerintem ami még jó lehet basic lapokkal az a hunter, bár 1-2 Unleash nem árt hozzá.
Közepes: warrior, shaman (innen az aoe hiányzik), paladin.
Gyenge: rogue, druid, warlock.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8323 üzenetére
Persze, kb 1 napig el is hinné, utána már nem etetnéd meg ezzel
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8317 üzenetére
Nálam:
C2D 2.26 Ghz
2 Gb ram
Mobile Intel 4 Series vgaElőször én is azt hittem, hogy el se fog indulni a vga miatt, de feltettem és megy. Szerintem 1 próbát megér, az ingyen van
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8314 üzenetére
Nekem egy 5 éves T400-on is elfut low beállítással. Lehet, hogy nincs 30 fps, de az szerintem itt nem baj.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #8297 üzenetére
Lehet az lesz, de még alszok rá egyet
-
F-ECT$
titán
"Normális", azaz nem rush hunter deck van valahol, ami működik is? Amiben mondjuk van Savannah, meg Multi / Explosive Shot, Houndmaster, tehát nem csak 5 manánál olcsóbb charge lények.
-
F-ECT$
titán
qmmert#2999 innen valaki?
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8264 üzenetére
Cho-t én is írtam már az elején, azzal "végtelen"
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #8235 üzenetére
Koncepció az szerintem sok van, csak nem a hatékonyságra lett kihegyezve a pakli
-
F-ECT$
titán
válasz
Terrorista #8219 üzenetére
Ablakban fut a HS?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ereshkigal #8217 üzenetére
Jó az a kombó is: 3 dmg.
-
F-ECT$
titán
Shieldwall 4tw
-
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #8191 üzenetére
Mindig megy a sírás a rush és murloc deckek miatt, de aztán az ember kipróbálja őket, és rájön, hogy azért nem mindenhatóak azok sem. No meg játszani sem feltétlenül csak agyatlanul lehet velük, néha a boarddal is kell törődni.
Persze én sem szeretem őket, főleg mert mára kb így néz ki a játék kb 70%-ban:
-Priest: fél órás game, paklielfogyással
-Hunter: rush
-Lock: rush/murloc, esetleg giant
-Wari: rush-Pala, Sámli, Rugó, Mage, Druida: alul reprezentáltak (azaz a maradék 30%).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest