Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz netpeti98 #8798 üzenetére

    Akkor én is leírom a (ranked) kedvenceimet:
    1. kedvencem volt a mage, mint sokaknak szerintem, hiszen azzal kezd mindenki + jók az alap spelljei is. Szerencsére tudtam vele játszani a Pyro nerf előtt is. Jelenleg a Trump mage deck mutatja, hogy nem halott a class, de nagyon törékenynek érzem.

    2. kedvenc volt a priest, amit meg az MC nerf előtt élvezhettem. A nerf után sokáig nem találtam a játékot vele, majd egy Reynad deck visszahozta egy kicsit a feelinget, de valahogy úgy érzem, hogy egy jó priest decknek 34-36 kártyából kellene állnia.

    3. kedvenc egyértelműen a druida. Bár nagy kombókat nem tud(ott), de a lapok választható képessége miatt elég nehéz olyan szituációba kerülni vele, amit nem tud megoldani. Sajnos épp ezért elég lassú, 12-14 kör kell vele a győzelemhez. Ezen segít a Token build, ami valahogy nem fekszik nekem, bár tény, hogy hatékony, és kombóban gazdagabb.

    4. és jelenlegi kedvenc a rogue, ami pont a druida ellentéte: nincsenek önmagában jó nagy lapjai, kb hiányzik vele a late game, de a kombók miatt nagyon változatos vele játék még akkor is, ha nem miracle rogue-t játszik az ember.

    Jelenleg nem találtam még meg a játékot ezekkel:

    5. wari: Reynad rush deckje hatékony, tudok is vele játszani, de uncsi.

    6. hunter: a nobrain rush deck uncsi, a nem rush deckek közül még nem sikerült megtalálni az igazit, bár már sokan sokfélét ajánlottak (innen is). Így hiába van egy golden Krush-om, egyelőre pihen a class.

    7. sámán: egyszerűen nem bírom megszokni az overloadot, pedig amúgy tetszik a class.

    8. lock: a rush és murloc nem az én világom, az önmagamat szivató spellek és lények meg pláne nem. De a control / giant lockot szívesen kipróbálnám, csak nincs meg néhány lap, ami kellene hozzájuk.

    9. pala: bár versenyeken nagyon jól teljesít, és a sok heal miatt akár a rush ellen is jó lenne + jó spelljei / fegyverei vannak, de valahogy még nem éreztem rá. Ha meglenne Tirion, akkor lehet adnék neki egy esélyt. Arénában viszont jól tudok vele játszani.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák