Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz F-ECT$ #76012 üzenetére

    Ice Block, Nourish esélyes, mert lényegében minden pakliban megtalálhatóak. A Block egyedül a tempo mage-ben nincs bent, de sokszor 1-et ott is játszanak.

    A többivel nem értek egyet.

    Highmane, Animal comp alap lapok a hunter arzenáljában. Ezek nélkül kb. halott lenne a kaszt. Ígyis tier 3-4 volt jó ideje a Hunter. Ez olyan mintha a Mage-ből kivennéd a Frostbolt - Fireball párost.

    Prep: Szintén alap a rouge vegyver tárában. Próbálják pusholni a Dr. rogue-ot, ami kb. májusig fog menni, mert onnantól rotál MINDEN. Jade cuccok, N'zoth, Huckster... Persze ott a tempo verzió, de szerintem nem akarják 1 dimenziós kaszttá alakítani a rugót.

    Maly: ? Druid paklin kívül sehol nem használható ott is csak kombóként működik, ami évente fel-fel tűnik rövidebb időre. Ezen kívül megint nem maradt semmi a rota után, mert a Jade rotál (hála a jó istennek...), illetve maradna még az aggro.

    Illetve azt már nyilatkozták, hogy rotálós szettekből biztosan nem fognak HoF lapokat csinálni. Megvárják még rotál a cucc, ha meg nagy a baj jön a Nerf.

    Egyébként, ha Classic-ból valamit ki kéne pattintani az Edwin. Alapvetően 1 közepesen erős Legendary, viszont akkor a highroll potenciál van benne, hogy nem egyszer döntött már el Tournament meccseket.

    A Quest viszont biztosan el fog majd tűnni. Rotál a Pavel Book, valamint a Tome. Az újonnan behozott random mage lapok közel sem olyan erősek és használhatóak, mint ez a kettő volt.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák