Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Na, beújítottam, vettem 2 80 eres kábelt, és nekiálltam dugdosni. Elsőre nem nagyon jött össze a dolog, mert eltűnt a DVD-íróm, de újra ugyanúgy összedugtam, és most műköik a dolog, UDMA-5-re van állítva a vinyó, HD Tach szerint kb. 2x-es a sebesség. Köszi a tanácsokat, lassan egészen használható lesz a gépem :) -
andriscs
aktív tag
Hali!
Én is arra gondolok, hogy azon kellene mennie, de Intel AA szerint is UDMA-5 ig támogatnia kellene, viszont a cable type az 40 conductor. A napokban néztem, hogy a 80 eres kábelenk is 40 lyukja van ,ez most mire utalhat akkor?
Itt a link: http://csandris.uw.hu/iaa.png
és nincs mellette más eszköz.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Tudom, hogy hol lehet, be is állítottam, remélem, hogy nem fog szarakodni. Lenne azonban még egy kérdésem: lehet valamilyen progival gyorsítani a vinyók elérését? Ugyanis lefutattam, és átalgosan 14,3 MB/sec volt az olvasási sebesség. Ez elég gány, nem? ja, és a vinyó: Seagate Barracuda IV 80 GB, 7200 RPM, UDMA-2-n
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
dam
tag
Hali!
[L]http://www.simplisoftware.com/Public/index.php?request=HdTach[/L] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Felhívnám kedves figyelmed, hogy azért írtam a sehonnan nem tudtam letölteni részt, mert sem Google sem Origo nem talált semmi használhatót. És többen is ajánlották, idézem ''Vinyótesztelésre egy fokkal komolyabbnak és jobbnak tartom a HDTach-ot, mint az AIDA-t.'' Szóval ezért kellene a link. -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Sok jót halottam a programról, nagyon megbízhatónak mondták. Viszont sehonnan nem tudom letölteni. Valaki tudna adni linket?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest