- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hali!
Na, beújítottam, vettem 2 80 eres kábelt, és nekiálltam dugdosni. Elsőre nem nagyon jött össze a dolog, mert eltűnt a DVD-íróm, de újra ugyanúgy összedugtam, és most műköik a dolog, UDMA-5-re van állítva a vinyó, HD Tach szerint kb. 2x-es a sebesség. Köszi a tanácsokat, lassan egészen használható lesz a gépem :) -
andriscs
aktív tag
Hali!
Én is arra gondolok, hogy azon kellene mennie, de Intel AA szerint is UDMA-5 ig támogatnia kellene, viszont a cable type az 40 conductor. A napokban néztem, hogy a 80 eres kábelenk is 40 lyukja van ,ez most mire utalhat akkor?
Itt a link: http://csandris.uw.hu/iaa.png
és nincs mellette más eszköz.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Tudom, hogy hol lehet, be is állítottam, remélem, hogy nem fog szarakodni. Lenne azonban még egy kérdésem: lehet valamilyen progival gyorsítani a vinyók elérését? Ugyanis lefutattam, és átalgosan 14,3 MB/sec volt az olvasási sebesség. Ez elég gány, nem? ja, és a vinyó: Seagate Barracuda IV 80 GB, 7200 RPM, UDMA-2-n
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
dam
tag
Hali!
[L]http://www.simplisoftware.com/Public/index.php?request=HdTach[/L] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Felhívnám kedves figyelmed, hogy azért írtam a sehonnan nem tudtam letölteni részt, mert sem Google sem Origo nem talált semmi használhatót. És többen is ajánlották, idézem ''Vinyótesztelésre egy fokkal komolyabbnak és jobbnak tartom a HDTach-ot, mint az AIDA-t.'' Szóval ezért kellene a link. -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Sok jót halottam a programról, nagyon megbízhatónak mondták. Viszont sehonnan nem tudom letölteni. Valaki tudna adni linket?
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest