Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Elsore mindenki ilyeneket csinal, en is igy jartam
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jo lesz az csak ido kell ameddig beletanulsz. En amikor elkezdtem fenykepezni, az elso 1.5 evben abszolut nem is keszitettem HDR-t, addig csak figyelgettem, olvasgattam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne probalkozz, hanem azt, hogy lehet hogy honapokba fog tellni (ezzel egyutt sok turelembe) mire keszitesz egy olyan HDR-t ami majd masoknak is tetszeni fog.