Új hozzászólás Aktív témák

• thedioda

tag

válasz LurkerSheik #85 üzenetére

Nem bántásból de kicsit fordítva ülsz a lovon szerintem :) Aki dataholder, és még meg is osztja veled, neki ebből az ég egy világon semmi haszna nem származik a kőműves segéddel ellentétben aki ebből él. win-win szitu az amikor 2 dataholder megosztja egymással a cuccot, de mivel sok ilyen ember van ezért elbírja a hozzád hasonló potyautasokat is. Ezzel amúgy nem is lenne semmi gond amíg nem úgy nyilatkozol arról aki veled önzetlenük jót tesz, h dilis, meg csak a pénzét égeti. Na most ha a hozzád hasonló gondolkodásuk kerülnek túlsúlyba akkor nem csak a netflixen elérhető szar fog eltűnni ezekről a megosztókról, hanem az amúgy beszerezhetetlen cuccok is, példának okáért magyar vonatkozással ellátott The Fifth Element UHD DB remstered. Persze lehet neked ezek a filmek nem fontosak, de nem vagy reprezentatív, ahogy igazból én se bár szeretem ezt a filmet, és azért hoztam példának mert amúgy tudom Hogy BD kedvelő filmes körökben fél karjukat ódádnak érte ha lenne magyar vonatkozású megjelenés belőlé.

Új hozzászólás Aktív témák