Hirdetés
Aktív témák
-
leontm
tag
Én már túlvagyok 5-6 szétszedett vinyókon, ugyhogy elmondhatom hogy 1-2 dologgal tisztában vagyok. A vinyók tetején lévó szöveget nyugodtan eltávolíthatod, azokat a foliákat, bármit. A vinyók belsejében vákuum van, de legalábbis ~100% tiszta akármi (levegő?)...inkább vákuum:) naszal' a legjobb ha az oldalára csavarozol különleges bordákkal, az az egyik felület ami nagyon alkalmas a hőelvezetésre. A másik a vinyó teteje, de az nem tul egyenletes, foliák, feliratok eltávolítása megengedett, de nem biztos hogy megéri (a cetlik általában csak tájékoztatásul vannak ott, néha cetli alatt cetli, és kiderül hogy nem is az ami (pl quantum cetli ráragasztva hogy hp-quantum...)) Azonban ezek eltávolítása néha veszélyes lehet, 100%-ig biztosan nem merem állítani hogy nem fog ezáltal károsulni, mert minden típust én sem próbáltam.
A mágneses dolgokról annyit hogy a fejet elektoromágnes meg egy mágnes segítségével mozgatódik, szóval mindenki döntse el hogy mit gondol (mellette a mágnestányér, semmi árnyékolás...) Az egész vinyó természetesen le van árnyékolva, hiszen fém burkolata van..
Ha van még kérdés, és tudok válaszolok..
Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 990 PRO 2TB NVMe SSD
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest