- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Kompakt vízhűtés
- Analóg fényképezés
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
leontm
tag
Én már túlvagyok 5-6 szétszedett vinyókon, ugyhogy elmondhatom hogy 1-2 dologgal tisztában vagyok. A vinyók tetején lévó szöveget nyugodtan eltávolíthatod, azokat a foliákat, bármit. A vinyók belsejében vákuum van, de legalábbis ~100% tiszta akármi (levegő?)...inkább vákuum:) naszal' a legjobb ha az oldalára csavarozol különleges bordákkal, az az egyik felület ami nagyon alkalmas a hőelvezetésre. A másik a vinyó teteje, de az nem tul egyenletes, foliák, feliratok eltávolítása megengedett, de nem biztos hogy megéri (a cetlik általában csak tájékoztatásul vannak ott, néha cetli alatt cetli, és kiderül hogy nem is az ami (pl quantum cetli ráragasztva hogy hp-quantum...)) Azonban ezek eltávolítása néha veszélyes lehet, 100%-ig biztosan nem merem állítani hogy nem fog ezáltal károsulni, mert minden típust én sem próbáltam.
A mágneses dolgokról annyit hogy a fejet elektoromágnes meg egy mágnes segítségével mozgatódik, szóval mindenki döntse el hogy mit gondol (mellette a mágnestányér, semmi árnyékolás...) Az egész vinyó természetesen le van árnyékolva, hiszen fém burkolata van..
Ha van még kérdés, és tudok válaszolok..
Aktív témák
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest