Hirdetés

Aktív témák

• leontm

tag

Én már túlvagyok 5-6 szétszedett vinyókon, ugyhogy elmondhatom hogy 1-2 dologgal tisztában vagyok. A vinyók tetején lévó szöveget nyugodtan eltávolíthatod, azokat a foliákat, bármit. A vinyók belsejében vákuum van, de legalábbis ~100% tiszta akármi (levegő?)...inkább vákuum:) naszal' a legjobb ha az oldalára csavarozol különleges bordákkal, az az egyik felület ami nagyon alkalmas a hőelvezetésre. A másik a vinyó teteje, de az nem tul egyenletes, foliák, feliratok eltávolítása megengedett, de nem biztos hogy megéri (a cetlik általában csak tájékoztatásul vannak ott, néha cetli alatt cetli, és kiderül hogy nem is az ami (pl quantum cetli ráragasztva hogy hp-quantum...)) Azonban ezek eltávolítása néha veszélyes lehet, 100%-ig biztosan nem merem állítani hogy nem fog ezáltal károsulni, mert minden típust én sem próbáltam.
    A mágneses dolgokról annyit hogy a fejet elektoromágnes meg egy mágnes segítségével mozgatódik, szóval mindenki döntse el hogy mit gondol (mellette a mágnestányér, semmi árnyékolás...) Az egész vinyó természetesen le van árnyékolva, hiszen fém burkolata van..
    Ha van még kérdés, és tudok válaszolok..

Aktív témák