- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Pedig van sajnos, egyszer csak nem töltött be az XP, aztán kiderült, hogy ismeretlen fájlrendszer van a C meghajtón, ergo semmi nem tudja olvasni. Újratelepitettem a rendszert, na meg kicseréltem a RAM-ot, és azóta nincs vele gond.
Azonban de: marhára érdekelne, hogy mitől tünik el a fájlrendszer egy vinyón, és mivel lehet esetleg visszacsinálni, újratelepités nélkül? -
oregcsóka
őstag
Sziasztok! Az vajon mitől lehet, hogy egyszerüen eltünik a fájlrendszer a vinyóról?
XP Prof SP3 volt rajta, aztán egyik napról a másikra nem indult a gép. Próbálom rakni ujra, erre a telepitő az egyetlen C particiót úgy jelöli, hogy ismeretlen partició. Ez már csak azért volt kellemetlen, mert nem választhattam azt az opciót, hogy maradjon ép a jelenlegi fájlrendszer, - így aztán esélyem sem volt az adatok visszanyerésésre. (formázás miatt.) -
oregcsóka
őstag
Sziasztok! Az vajon mitől lehet, hogy egyszerüen eltünik a fájlrendszer a vinyóról?
XP Prof SP3 volt rajta, aztán egyik napról a másikra nem indult a gép. Próbálom rakni ujra, erre a telepitő az egyetlen C particiót úgy jelöli, hogy ismeretlen partició. Ez már csak azért volt kellemetlen, mert nem választhattam azt az opciót, hogy maradjon ép a jelenlegi fájlrendszer, - így aztán esélyem sem volt az adatok visszanyerésésre. (formázás miatt.)Egyébként azt tudja valaki, hogy mi a különbség ha gyorsformázást választok, vagy csak sima formázást? A gyorsformázásnál tudom, csak az MBR-t írja felül, - de akkor teljes formázásnál, illetve utána, már esély sincs az adatok mentő progival való visszanyerésésre?
Mert gyorsformázás után ez a lehetőség még megmarad. Ha nincs felülirva az adat. -
oregcsóka
őstag
XP Prof SP3 volt rajta, aztán egyik napról a másikra nem indult a gép. Próbálom rakni ujra, erre a telepitő az egyetlen C particiót úgy jelöli, hogy ismeretlen partició. Ez már csak azért volt kellemetlen, mert nem választhattam azt az opciót, hogy maradjon ép a jelenlegi fájlrendszer, - így aztán esélyem sem volt az adatok visszanyerésésre. (formázás miatt.)Egyébként azt tudja valaki, hogy mi a különbség ha gyorsformázást választok, vagy csak sima formázást? A gyorsformázásnál tudom, csak az MBR-t írja felül, - de akkor teljes formázásnál, illetve utána, már esély sincs az adatok mentő progival való visszanyerésésre?
Mert gyorsformázás után ez a lehetőség még megmarad. Ha nincs felülirva az adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ubuntu Linux
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest