- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
For357y #37723 üzenetére
Ez érdekes akkor. Mivel nálam mindkét dolog adott volt így egyértelmű. Viszont szintén HD502HJ winyóm van és nálam is ezeket a tüneteket produkálta: (később pörgött fel és újraindítás után ismerte csak a win) Igazából veszteni valója nincs az illetőnek, a kukától még mindig jobb ez a megoldás.
-
mgabesz87
csendes tag
Az a baja, hogy filmware hibás, múltkor ezzel kínlódtam napokig.
http://prohardver.hu/hir/kisebb_gondok_a_samsung_merevlemezei_korul.html
Innen tudsz letölteni boot cd-t ami tartalmazza a filmwaret. Gondolom 6gps a satád és amd chipseted van.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
cserkopater #37700 üzenetére
Állítottál be hozzá meghajtó betűjelet? Nekem is ez volt a problémám az újjal.
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök--> számítógép kezelés--> lemezkezelés (ha nem menne)
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
andzsin73 #37684 üzenetére
Így kell kinézni a hdd-n a kábeleknek. Ugye a piros a sata ami az alaplapra csatlakozik (nem tudom neked hány csatlakozási pont van a lapon) A másik szélesebb kábel pedig a sata táp ami régebbi tápokon nincs és átalakító kell hozzá. Na most ha ezek közül neked hiányzik valami akkor igen venned kell hozzá. Winyóhoz nem szoktak adni semmit se! Még annyit megemlítenék, ha rendszert telepítesz csak egy winyó legyen bekötve, mert lehet belőle gubanc. -
mgabesz87
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #37628 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de szerintem 50 foknál nem nagyon kellene többnek lennie. Annyit simán elbír.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
Mezga Aladár #37626 üzenetére
Ha nem gyújtasz alá akkor nem lesz semmi baja, magától nem igazán melegszik, max ha valami melegíti a közelében. Nálam 37 fok fölé nem megy még ebben a dög melegben sem. (nincs klíma)
-
mgabesz87
csendes tag
Na hát itt is lenne akkor:
[Nagy Méret] -
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már tettem fel egy kérdést, de mivel senkitől nem érkezett válasz így megpróbálom újra. Szóval az lenne az én problémám, hogy van 4 winyóm és ebből 1 (Samsung 502HJ) 500GB-os SATA2-es érdekes jelenségeket produkál. A probléma az, hogy a rendszer elindul, de mikor betölt a windows nem ismeri fel. Újraindítás után viszont már látja és működik rendesen. Volt 2 eset amikor indításnál a winyó furcsa nyikorgó, kerregő hangokat adott ki, ilyenkor a win el sem indult. A rendszer egy 120GB-os SSD-n van, tehát semmi köze a winyóhoz. A hibajelenség azóta jelenzkezett mióta váltottam win7-ről win8.1-re és volt egy adat visszaállítás ezen a winyón (Recuva-val). Nem tudom ezeknek van-e köze hozzá. A többi winyó esetében nincs semmi probléma, pedig van egy 250GB-os Seagate is köztük, ami régebbi mint a Samsung. Ha van ötletetek mi lehet a gond előre is köszönöm. Vagy kuka! Üdv.
-
mgabesz87
csendes tag
válasz
mgabesz87 #37246 üzenetére
Samsung HD502HJ 791 napja üzemben, hangosan pittyen egyet induláskor. Volt 2 indulás amikor olyan hangja volt, mintha fogaskerekek gördülnének benne. Kipróbáltam egy régi 250-es Seagate-tel és azzal meg jó, sőt a 2db 1TB-os WD-vel is. Szerintem ennek baja van. Megválaszoltam magmnak a kérdést
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy mikor indítom a gépet az egyik winyóm később pörög fel és nem látja a rendszer. Újraindítás után viszont már minden jó. Egy Samsung SSD-t használok rendszernek és további 3 winyót adattarárolásra. Mindegyik AHCI módban van és satásak. Most cseréltem alaplapot és memóriát, a korábbi konfiggal nem csinálta ezt. Ha van ötletetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest