Hirdetés
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Múltkor egyszer írtam igaz de csak idegesít a dolog
Adott egy Western Digital black 1TB hdd WD1003FZEX-00K3CA0
Anno azt írta több mint 1000 nap a becsült hátralévő ideje de a múltkor azért írtam mert nyolcszáz valamennyi lett pár napja volt 816 nap ma ránéztem már csak 815 nap.
kifotóztam az adatokat de egy kiemelkedő hőfokon kívül nem mutat semmit lehet az esetleg a számláló csökkenés oka?Nem szokott meleg lenni a hdd-re szóval nem tudom mikor lehetett az az maximális 44 fok az élettartam alatt.
Most akkor paráznom kéne?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem csak egy kérdésem lenne
A képen jelöltem a hátralévő napok 1000 napot szokott írni most azt írja több mint 825 nap ezért kéne esetleg aggódnom?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz King Unique #54962 üzenetére
Bocs figyelmetlen voltam.De gondolom így is selejtezni való ez a hdd nem?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ElektrikusDE #53870 üzenetére
Köszi az infót amúgy.Használom tovább
-
Pityu.
nagyúr
válasz ElektrikusDE #53868 üzenetére
Erre már nincs garancia,ez egy régebbi 320gb hdd használtan szereztem egy ismerőstől.Viszont van egy másik ismerősöm aki számítógépes boltban dolgozik ő azt mondta mentsem le az adatokat és dobjam ki mert ez már megdöglik.Fontos adatok nincsenek rajta csak próba hdd de szerintem még nem fog tönkre menni.
-
Pityu.
nagyúr
Igaz mostanában nem nagyon játszottam de meg próbáltam a Dying Light zombis játékot és sokszor van ,hogy töltöget ezerrel a hdd néha a játék de nem mindenhol be is szaggat,na meg idegesítő hogy játék alatt teker mint állat,ez lehet valami probléma vagy esetleg a játék végett is előfordulhat?A windows beépített töredezettség mentesítőjét használom,de az azt írja,hogy 0% töredezett,vagy esetleg van nála jobb töredezettség mentesítő is,vagy ez tökéletes?
-
Pityu.
nagyúr
Egy másik oldalon is kérdeztem ahol hőmérsékletről beszélnek csak ott rég nem voltak,hátha esetleg ti tudnátok segíteni.Nekem van egy western digital black 500gb s hdd m wdc wd5002aalx-00j37a0 és most nézegettem a hőfokokat és 33fok pont jó idő van a szobában nem tudom ha melegebb lenne mennyivel lenne magasabb a hőmérséklet de nem sok ez kicsit?
-
Pityu.
nagyúr
Szóval a múltkor írtam a seekelésel kapcsolatban
[link]most azt figyeltem meg hogy a videón hallatszódó hang csak néha hallatszik,van hogy csak halkan hallatszik hogy tölt valamit meg van mikor a videón hallható hang hallatszik ez is természetes?
-
Pityu.
nagyúr
És az természetes ha pl nem a merevlemezen van a rendszer de ugyan úgy villog az olvasás jelző led és hallani néha a seek hangot?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Wind-Storm #28021 üzenetére
Okés köszi azért a választ,lehet azért bántja most a fülem mert olvastam róla és el kezdtem rá figyelni.
-
Pityu.
nagyúr
Először is lenne egy kérdésem itt talán tudtok rá felelni,nekem egy Western Digital 500GB SATAIII 7200RPM 32MB WD5002AALX HDD m van és lehet eddig nem figyeltem csak hogy most csend volt a szobában isten igazán a winyó hangját nem hallani ,csak mikor villog hogy ugye gondolom seekel hogy rakok ide be egy videót és hallgassátok meg hogy ez természetes?Ja a házam egy Cooler Master RC-692-KKN2 690 II amiben a keretekben van ilyen szigetelő gumi.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom jó helyre írok e de lenne egy kérdésem a gépemben egy ssd van és egy 500gb-s western digital black hdd van na most aa játékok a hdd-n vannak,de a la noire játék tudom hogy alapból tud szaggatni néha,de van a the walking dead episode 1 ami néha akad és ilyenkor játékk közben látom hogy a hdd jelző led serényen villog ez miért lehet,lehet hogy a hdd miatt szaggat a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest