Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Wind-Storm #27732 üzenetére
Köszi a segítséget szerintem kábel lesz, ma is rengeteg olvasási hiba volt nála remélem segít köszi
-
Levwi
aktív tag
válasz
Wind-Storm #27675 üzenetére
Itt a kép amit kértél remélem tudsz mondani valami okosságot mert én a számokból nem sok mindent látok ki
[link]
-
Levwi
aktív tag
válasz
djculture #27665 üzenetére
a hd tune és a hd sentinel is azt írja hogy a lemez kifogástalan semmi problémát nem talált se hibás szektor.
Az előbb írtam is hogy hd tune-al átállítottam az AAM fülnél minimum hangra mert olyan seek hanglya van mintha egy diesel traktor lenne de most megnéztem hogy mennyi az elérési idő ha visszaállítom 13.8ms
nem tudom hogy az jónak számít e. -
Levwi
aktív tag
Csináltam egy tesztet is [link] Kíváncsi vagyok a véleményekre.(bocsi a dupláért lejárt a szerkesztés)
-
Levwi
aktív tag
válasz
Wind-Storm #27608 üzenetére
Bocsi hogy csak most írok de eddig nem voltam gépközelben!
A seek hangot már megoldottam hdtune-al lentebb vettem a winchester hangerejét igaz nőtt az elérési idő de nem vettem észre lassulást, de a hangja sokkal kissebb lett.
A kattanás pedig néha töltés közben kattan egyet eddig nem vettem észre ilyet ennél a vinyónál azért kérdeztem rá hogy mi lehet az oka szerintetek tudom így látatlanba nem lehet igazán megmondani. -
Levwi
aktív tag
Hellosztok!
Van egy ExcelStor J8160S tipusú 160gb-s sata II vinyóm és nagyon furcsa hangokat hallat amióta a rendszert erre a vinyóra raktam fel hibás szektor nincs rajta kondíció 100% pedig nem mai darab.
Csak engem aggaszt hogy töltéskor recseg a vinyó és mostanában már néha kattan is egyet de a gép normálisan működik se fagyás se semmi. ÉS ismétlem hogy amikor nem volt rajta a rendszer akkor semmi hangja nem volt. Tudnátok valami tanácsot adni hogy mit lehet csinálni vele a cserén kívül, mert most nem igazán van rá keret.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revenge of the Savage Planet - A premier küszöbén
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest