- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomee001
csendes tag
válasz
Mittu88 #22085 üzenetére
A ház, a táp is ugyanolyan idős, mint a vinyó. Kb fél éves vagy még annyi se. eddig semmilyen gondom nem volt velük, azért nem is gyanakszom a tápra pl. Az alaplap már sok éves, az már inkább esélyes, ha az tud ilyet okozni.
Majd ezt a tesztelőt meglesem, köszi!Ja és nem meleg, nem hinném h túlmelegedés okozza.
-
Tomee001
csendes tag
Sziasztok!
Van egy felújításra váró gépem, amiben nemrég megpurcant a hdd. Így gondolva a jövőre vettem egy 1 terrás 7200 rpm-es samsungot, egyelőre még a régi gépben használom. Nem is volt vele gond pár nappal ezelőttig, amikor elkezdett a gép fagyni. Ilyenkor reset után a bios ugyan látja a vinyót, de a bootolás el sem indul, vagy bootolás közben hal le vagy bebootol és utána. Jónéhány ki és be kapcsolgatásig nem is változik a helyzet, aztán meg minden ok. A probléma elég random jelentkezik, nem nagyon tudom az okát, nem is értek igazán hozzá.
Van valami tippetek, hogy ez mi lehet, vagy ne gondoljam túl, hanem vigyem vissza, mert még szerencsére garis? Nekem nem egyértelmű az se hogy ez a vinyó hibája vagy az alaplapé. A korábban lehaltnál elég egyértelmű volt, mivel olyan hangja volt, mint a mátrix nyomtatónak
Esetleg ajánlanátok valami tesztprogit? Én max a scandisket ismeremÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Vallás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Kempingmozi zsebben
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest