Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satis
tag
Üdv!
A jelenlegi HDD-m a halálán van, így vettem egy másikat amit most bele is helyeztem a gépbe. Az első rebootnál a windows kiírta, hogy sikeresen telepitve lett az eszköz. Azonban nem látom a meghajtók közt az új HDD-t. Jelenleg mind a 2 lemez bent van, mivel a későbbiekben át szeretném menteni az új HDD-re a régi tartalmát.
Hogyan tudom észrevetetni a géppel, hogy új meghajtó lépett a képbe?Előre is köszi!
-
Satis
tag
válasz zolynet #10691 üzenetére
Tudnál esetleg valamilyen jó és ingyenes particionáló programot ajánlani? Mert ugye most a sima 300gb re telepítettem a Vistat, valahogy le kéne választanom. Amúgy nálad nem szokott probléma lenni, hogy alapvetően minden telepítést az oprendszer particiójára akar rakni és hogyha például a Start menü Dokumentumokat akarod elérni, akkor az nem megy mivel abban elvileg nem lesz semmi, mert a másik particióra pakolsz?
-
Satis
tag
válasz zolynet #10689 üzenetére
Erre én is gondoltam, csak a legelső telepítésnél úgy rémlett, hogy 280+40. Ha rosszul láttam, akkor meg durva, hogy 20Gbt csak így lecsatolnak a jónépről.
Mellesleg a külön partícióra telepített oprendszer növelheti a gép teljesítményét?
Köszi a segítséget, még várok további válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Satis
tag
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem mert úgy érzem, valamit nagyon elrontottam egy Vista telepítése során. Reinstallt csináltam és megformáztam a 320Gbs winyo 2 particióját (40gb és 280gb) A 40-es particiót kizárólag a oprendszernek és a drivereknek különítettem el korábban.
Mint említettem, reinstallt csináltam és simán leradíroztam mindkét partíciót, de sajnos mindegyiknél a "Törlés"-re is rányomtam és onnantól kezdve már csak 1 partició volt elérhető ami csak 300Gbs volt.
A kérdésem úgy szólna, hogy hova tűnt az a 20Gb és esetleg van e rá mód, hogy visszakapjam?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest