Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV tunert vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
HDDSentinelben energiagazdálkodást tiltásra teszed, viszont ez szerintem újraindításig működik.
Parkolás önmagában nem nagy gond, nekem volt 300 ezer parkolásos hdd-m is és mai napig szépen megy. Párezer az semmi. -
pjen
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ahogy én tudom, de nem értek hozzá, energia spórolási okokból,kapcsolgatja le a HDD t.
-
King Unique
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Elvileg kellene, gyakorlatilag meg ki tudja, pláne ha csak rövid időre áll le a lemez, majd utána újra felpörög.
-
King Unique
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Elvileg az tud kikapcsolni amelyik éppen inaktív állapotban van X percig, mivel automatikus leállítás (készenléti mód) ilyenkor van, mármint ha nincsen egy ideig aktív lemezművelet a HDD-n.
-
King Unique
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Miért lenne gond, talán hibát ír a HDS az adott attribútumnál, csökkent a HDD kondíciója, vagy mi?
Meg az indulások/leállások számánál a 418 és 112 db azért nem olyan sok, több 1000-et, akár 10000-et is kibírhat egyik másik HDD. Azt neked kellene tudni, lehet valami energiagazdálkodási funkció miatt gyakrabban kikapcsol, majd újra felpörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg az indulások/leállások számánál a 418 és 112 db azért nem olyan sok, több 1000-et, akár 10000-et is kibírhat egyik másik HDD. Azt neked kellene tudni, lehet valami energiagazdálkodási funkció miatt gyakrabban kikapcsol, majd újra felpörög.