Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, tudom hogy mi ez, mi a lényege, kérdésem arra irányult, hogy a win10 mit csinál, amitől nem alszik el a vinyó? Rájöttek, hogy ezzel csak rövidül az élettartam és bosszantó a felhasználóknak is? 30-40 perces tétlenség után már leállhatna, azt elviselném. De így, hogy pár percenként..
Tehát egy megerősítés kéne, hogy igen, a win7 nem tudja ezt, ott a firmware diktál, a win10-nek pedig már van ilyen feature-je, ami a firmware-ben beállított fix időnél gyakrabban ránéz a vinyóra, így az sosem áll le. Az energiagazdálkodási beállításoknál - ahogy írtam - természetesen ki van kapcsolva az alvás. Akkor itt csak 3rd party app segít sajna. Hát, jó lett volna anélkül megúszni, de köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tehát egy megerősítés kéne, hogy igen, a win7 nem tudja ezt, ott a firmware diktál, a win10-nek pedig már van ilyen feature-je, ami a firmware-ben beállított fix időnél gyakrabban ránéz a vinyóra, így az sosem áll le. Az energiagazdálkodási beállításoknál - ahogy írtam - természetesen ki van kapcsolva az alvás. Akkor itt csak 3rd party app segít sajna. Hát, jó lett volna anélkül megúszni, de köszi!