Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter889

őstag

válasz liksoft #53833 üzenetére

Sziasztok!

Liksoft, Köszönöm a részletes válaszod.
    Mi az a Maxx?
    A tápegység kábeleire rásajtolt csatikat hogyan forrasztod a sajtolás mellett?
    A csatikat szét lehet bontani?
    Én is biztosan jóval 50 % alatt terhelem a Chicony Hipro 380W tápegységem.

A tápegységet otthon letesztelheti magának a felhasználó?
    Mi kell ahhoz nem tudod? Oszcilloszkóp? Vagy meg lehet oldani egyszerűbben?
    Van a neten gyorstalpaló a tápegységek otthoni bevizsgálásához?
    -----------------

Pár napja szedtem szét a Radid0 tömbömet, 2 db. WD5000AAKX HDD, amit az itt tárgyalt kérdéses asztalai számítógépemben használtam 2013-tól 2020-ig folyamatosan, hogy az op. rendszer rajta volt, gyakran torrenteztem róla, sok adat is. (Most újra használom, de már csak adatoknak.)
    És lám, mindkettő teljesen hibátlan! :C
    (Hamarosan mellékelem a Sentinel képeket - csak most éppen a tosHibaP300-asomon végzek sentineles hibajavítást.)

Ez nem azt mutatja, hogy a tápegységem nagyjából rendben lehet?
    Ha a WD el tudta készíteni a HDD-it így, akkor a Toshiba a HDWD130-asát és a Samsung a HD103SJ-t vajon miért nem?

Amit megfigyelten, hogy ha olyan HDD-t veszek, aminek az alapára nagyon kedvező, ráfaragok.
    Szerintem itt is érvényes az olcsó húsnak híg a leve mondás.
    A meghibásodott HDWD130 és a Samsung a HD103SJ olcsó kategóriásak voltak ugye.
    Viszont úgy halottam, hogy a WD egy ideje nem gyárt olyan jó minőségben HDD-ket, mind néhány éve (és most nem a csúcskategóriás HDD-re gondolok.).
    Szerinted ez áll?
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    u299975, látod, nálam is jól szuperál a WD5000AAKX.

Új hozzászólás Aktív témák