Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ki határozza meg hogy kik vannak többen?
Gyakorlata annak van, aki használja, sűrűbben, mint te. Én nem használom ennyire gyakran.
Nem nézegetem végig a piacon kapható összes terméket.
De van miről beszélni. Visszakanyarodnék arra, hogy mivel ha valaki nincs tisztában a dologgal, akkor számára nem egyértelmű, hogy egy 3,5-eshez kellene adapter. Sata, sata.
De, noname a dolog. Nincs honlapja a gyártónak.
De, képzeld, valami leesett. Ezért jöttem ide megkérdezni azt amit megkérdeztem, mert a kábellel nem működtek a 3,5-esek. Ekkor ránéztem a rackre, azzal meg igen. És amint látod, az volt a kérdésem, hogy létezik-e olyan kábel, ami viszi a 3,5-est, ugyanilyen formában. Nincs problémám azzal, hogy ennek ez a rendje. Ez van. Elfogadom. Azért nem baj, ha megkérdeztem, ugye?
Leragadtál az utazásnál. Ami nem feltétlenül az utazást mintsem inkább a mobilitást jelenti. És ha hiszed, ha nem, nem feltétlenül azért kerestem ezt a fajta megoldást, mert annyira utaztatni akarom, és utazás közben használni a 3,5-eseket. Egyszerű kérdés volt, létezik-e vagy sem. Ha megkérdezem, akkor nyilván nem egyértelmű számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OpenWRT topic
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Akciókamerák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest