Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Nem voltam otthon és nem tudtam fotót felrakni.
Nem én vettem, már kérdezték telefonon egy hete hogy mi lehet ez, mondtam ha megyek arra megnézem
Már akkor gyanús volt az elmondottak alapján, már telefonon megnyugtattama tagot hogy jobb lett volna ha elissza azt a pénzt amit erre költött
.
Amikor ránéztem kb 1,5 mp kellett ahhoz hogy már a matrica gyanús legyen, + 3 mp után már látszott hogy ollóval kivágott, nyomtatott, és egy régi eltávollított matrica helye is észrevehető. A csatlakozót látva egyértelmű volt hogy a vásárlót szépen átverték, de azt mondtam neki megérdemli, mert aki ilyet vesz és nem ért hozzá az pont arra jó hogy átverjék, persze nem iylen szépen körülírva minősítettem őt
Ez egy régi valamilyen SAS vinyó, egy 4tb-os wd nyomtatott címkéjével
Rákerestem és volt a jófogáson is ilyen, igaz már nincs meg csak a képek látszanak, de ott a címben azt írta a másik okosan vásárló hogy azt 500gb-nak látja a gép. Őt legalább egy sata vinyóval húzták le valószínűleg ha gépre tudta dugni, az én ismerősömet meg egy SAS-al amit még csak használni sem tud
Hihetetlen már miket ki nem találnak átverésre 
Mondjuk nem értem kiket lehet megvezetni azzal hogy utcán pár ezerért vegyenek idegentől egy vinyót
Ha eredeti lenne se vennék ilyet ( max próbával, de ismeretlennek az kivitelezhetetlen mert be sem engedném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Motoros topic
- Halo sorozat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem én vettem, már kérdezték telefonon egy hete hogy mi lehet ez, mondtam ha megyek arra megnézem
.
Rákerestem és volt a jófogáson is ilyen, igaz már nincs meg csak a képek látszanak, de ott a címben azt írta a másik okosan vásárló hogy azt 500gb-nak látja a gép. Őt legalább egy sata vinyóval húzták le valószínűleg ha gépre tudta dugni, az én ismerősömet meg egy SAS-al amit még csak használni sem tud