Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Adatvesztést még nem tapasztaltam.
Valamelyik nap hallgattam zenét. Arra lettem figyelmes, hogy egy résznél megakadt. Gondoltam lehet rosszul töltötte le. Aztán jött még egy zene, ott is jött a kis röccenés.
Kipróbáltam mi van akkor, ha átmásolom egy másik meghajtóra. Érdekes módon, ott nem hallottam semmilyen akadást.
De lehet már én beszélem be magamnak, mert már vagy egy jó hónapja kerreg. Eleinte azt hittem a venti az, de utána megfigyeltem, hogy a kerregés szinkronban van a hdd visszajelző leddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest